Cum scapi de pasarile salbatice cu ajutorul unor protectii impotriva pasarilor

Bacau - 18 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Porumbeii, vrabiile si ciorile, ciocanitorile sau graurii sunt pasari salbatice care devin suparatoare in momentul in care incep sa-si faca cuib in streasina casei, pe casa sau prin apropiere. Nu numai ca sunt galagioase, insa fac si foarte multa mizerie si pot cauza chiar si daune materiale. In plus, pot fi purtatoare de boli, astfel ca cea mai buna idee este sa le alungi. Cum? Cu ajutorul de protectii impotriva pasarilor!

Cum scapi de pasarile salbatice cu ajutorul unor protectii impotriva pasarilor

Protectii impotriva pasarilor. Mic ghid despre cm sa scapi de musafirii nepoftiti

Pentru inceput trebuie sa gasesti locurile preferate ale pasarilor si apoi sa le blochezi: streasina casei, podul si acoperisul, toate acele locuri de deasupra grinzilor si a ferestrelor. Nu uita si de curte, terasa, sopron sau magazie, orice loc unde pasarile si-ar putea face cuib.

Le poti taia accesul folosind geamuri, panouri plastic sau plase speciale pentru pasari. Spatiile deschise mari trebuie blocate in zona capriorilor, iar in zonele orizontale se amenajeaza placi in panta astfel incat cuibarirea este definitiv descurajata. Prinde funii in toate locurile de cuibarit ale pasarilor. Acestora nu le place instabilitatea funiilor si vor pleca.

Pe piata exista si alte protectii impotriva pasarilor. De exemplu spray-uri, lacuri sau geluri cu care se stropesc suprafetele pe care se aseaza de obicei pasarile. In acest mod suprafetele devin dezagreabile pentru pasari si vor evita sa se mai aseze pe ele.

Poti cumpara si dispozitive speciale care alunga pasarile. Acestea genereaza sunete ale pasarilor de prada, sunete de atac care le vor provoca alarma si stres si, in cele din urma, isi vor lua zborul. Au la baza o celula fotoelectrica, functioneaza ziua si noaptea, vara si iarna.

O alta metoda prin care poti alunga pasarile sunt unghiurile ascutite precum benzile cu ghimpi realizate dintr-un material foarte rezistent. Desi nu ranesc pasarile, le impiedica sa se aseze, fiind o metoda inofensiva si eficienta de alungare a acestora. Poti chiar sa bati cuie in streasina sau sa folosesti tije din otel inoxidabil pentru a scapa de musafirii nedoriti.

Si o ultima metoda, naturala, sunt miorodeniile si condimentele. Pasarile nu le suporta. La fel de eficiente sunt si zmeele, baloane sau animalele false, paianjeni sau pasari de prada din plastic sau lemn si pozitionate strategic

Cumpara protectii impotriva pasarilor de la Ekommerce Est

Protectii impotriva pasarilor poti achizitiona la preturi bune de la Ekommerce Est. Aceasta companie iti propune urmatoarele produse:

Aparate anti pasari. Sunt dispozitive electronice si vocale ce tin pasarile la distanta. Deosebit de eficiente;

Tepi anti pasari. Se monteaza pe acoperisuri, la ferestre, pe verande sau terase si cornise. Se monteaza usor si alunga pasarile nedorite;

Plase cu noduri. Se monteaza la ferestre sau in acele spatii mari pe care doresti sa le protejezi. Le poti achizitiona in marimi si culori diferite, se monteaza usor si sunt foarte eficiente;

Repelenti. Bye Bye Birds este un repelent natural ce are la baza substante extrase din plante, capsaicina si grasimi si pe care porumbeii, graurii, pescarusii, ciorile si toate zburatoarele de talie medie sau mica nu le suporta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/cum-scapi-de-pasarile-salbatice-cu-ajutorul-unor-protectii-impotriva-pasarilor