Dacara Prod Com – Pentru un frigider functional

Colonesti - 28 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Daca vrei sa-ti pastrezi alimentele pentru mai mult de o zi – doua in stare buna, frigiderul tau trebuie reparat cat mai repede! Pentru posesorii de frigidere din orasul Onesti, compania Dacara Prod Com ofera servicii de reparatii frigidere de calitate garantata, aducand din nou in stare de functionare orice model.

Dacara Prod Com – Pentru un frigider functional

Daca frigiderul tau se afla in una din urmatoarele situatii, te sfatuim sa contactezi un specialist:

- Frigiderul nu mai raceste, desi se aude ca functioneaza.

- Una din componentele combinei frigorifice nu raceste suficient.

- Frigiderul functioneaza cu intreruperi.

- In recipientul pentru legume se aduna apa.

- Frigiderul functioneaza fara oprire.

- La pornire, aparatul emite miros de plastic ars din spate.

- Frigiderul se dezgheata singur in timpul functionarii.

- Pe peretele din spate al frigiderului se formeaza un strat gros de gheata intr-un timp scurt de la dezghetare, sau peretii congelatorului prezinta aceasta problema.

- Frigiderul nu mai functioneaza deloc atunci cand este bagat in priza.

Pentru fiecare din aceste cazuri, dar si in altele, Dacara Prod Com iti ofera cele mai bune solutii. Specialistii in reparatii frigidere din Onesti au experienta cu numeroase marci de electrocasnice si cunosc particularitatile modelelor noi si vechi, fie ele frigidere cu dezghetare manuala sau automata, frigidere simple sau combine frigorifice.

In gama de lucrari efectuate de profesionisti sunt incluse:

- Reincarcarea cu agent de racire (agent frigorific);

- Incarcarea cu freon ecologic;

- Schimbarea componentelor uzate: releu de protectie, termostat electromecanic, ventilator, compresor (motor);

- Repararea componentelor din instalatia electrica a frigiderului;

- Curatarea tubulaturii si verificarea starii tehnice a aparatului electrocasnic.

Toate lucrarile sunt insotite de garantie, ele fiind efectuate la locatia clientului, daca nu sunt necesare reparatii capitale. Reparatorii iti raspund prompt la solicitari si ofera cele mai bune solutii de reparatii frigidere, in urma efectuarii unei verificari preliminare. In functie de posibilitatile prezentate si decizia ta, se trece la lucrarea de reparatie in sine, iar apoi iti sunt oferite sfaturi importante pentru o buna intretinere a aparatului pe viitor. Cateva din aceste sfaturi le stim deja, insa multi utilizatori nu le respecta.

Pentru ca un frigider sa functioneze corect un timp indelungat, el trebuie pozitionat la o anumita distanta fata de perete, ferit de surse apropiate de caldura. El trebuie dezghetat in mod regulat si curatat cu atentie, pentru a evita lovirea unor componente sau fire. Transportul lui trebuie efectuat in pozitie verticala. Acestea sunt doar cateva reguli simple, restul le veti afla de la reparatorii Dacara Prod Com.

Societatea s-a infiintat in anul 1995, rezistand pana acum pe piata datorita calitatii serviciilor pe care le ofera. Acestea sunt in domeniul reparatiilor de echipamente electronice si electrocasnice de marca, cunoscute pe piata din Romania. In plus, personalul Dacara Prod Com ofera servicii de montare si reparare de echipamente de aer conditionat, sisteme de securitate si sisteme audio si luminoase folosite in cluburi.

Sediul firmei se afla in Onesti (judet Bacau), astfel ca si serviciile sale sunt oferite pe teritoriul orasului.

Daca frigiderul tau are probleme in functionare si ai nevoie de cineva care sa-ti ofere rapid o solutie, Dacara Prod Com iti sta la dispozitie. Numarul de contact al firmei este: 0740-676.745.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/dacara-prod-com-pentru-un-frigider-functional