Danstud, liderul constructiilor de calitate

Brasov - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Constructii case la cheie, case de vacante, amenajari interioare/exterioare, constructii industriale- sunt doar o parte din oferta cu care firma olteana Danstud se prezinta in fata partenerilor si colaboratorilor sai.

Danstud, liderul constructiilor de calitate

Cu 10 ani experienta pe piata din Romania, compania a reusit sa se impuna drept lider in domeniul constructiilor prin seriozitate, prin calitatea lucrarilor efectuate, prin profesionalism si responsabilitate.

Suntem motivati sa le oferim clientilor nostri maximul de calitate si performanta, avem colaborari cu cei mai buni ingineri, designeri, arhitecti si producatori de materiale de constructii.

Stim ce este important pentru parteneri si clienti, motiv pentru care ne folosim toate resursele pentru a le satisface toate cerintele si exigentele.

Suntem profesionistii mereu gata sa iti ofere cele mai bune si viabile solutii in domeniul constructiilor, suntem profesionistii care iti pot oferi siguranta si confortul locuintei sau biroului tau.

Suntem atenti la detalii, acordam o atentie deosebita fiecarui element constructiv al ansamblului, indiferent ca in lucru este constructia unei cladiri sau doar turnarea unei fundatii.

Experienta, profesionalismul si efortul sustinut al echipei ne-au facut sa avansam rapid pe scara recunoasterii profesionale, in acest moment mandrindu-ne cu pozitia pe care o ocupam.

Compania Danstud efectueaza cele mai calitative lucrari in domeniul amenajarilor exterioare, de la placari la amenajarea fatadelor si a teraselor. Cu finisaje de exceptie si materiale de cea mai buna calitate, toate lucrarile efectuate de catre specialistii firmei reprezinta garantia profesionalismului ce ne caracterizeaza.

Si in domeniul amenajarilor interioare am reusit sa atingem performanta, executand cu rabdare, atentie si pricepere compartimentari din zidarie sau tip rigips, tencuieli, gleturi, zugraveli, placari pentru pardoseli scari si pereti cu gresie,faianta, marmura, granit, dar si montaj caramida sticla tip nevada, montaje electrice si sanitare, montaje de parchet clasic sau laminat, montaje de tapet, montaje tamplarie de exterior sau interior, geamuri sau usi, ori decoruri din diverse materiale (rigips, metal, inox, pal, etc.).

O atentie speciala am acordat domeniului constructii case la cheie, unde ne-am remarcat prin calitatea executiei constructiilor caselor din zidarie, prin atentia executarii finisajelor, dar si prin implicarea si flexibilitatea fata de client, fata de cerintele si exigentele acestuia.

Noi suntem cei mai potriviti sa-ti proiectam si sa iti construim casa ideala, confortabila, sigura, rezistenta. Suntem meseriasi atat in constructia caselor de lemn, cat si in cea a caselor mixte sau a celor de vacanta.

Constructiile industriale isi regasesc si ele locul in portofoliul firmei noastre, echipa noastra de profesionisti realizand lucrari de executie constructii, instalatii, amenajare si finisare de spatii comerciale, cladiri de birouri, fabrici si hale industriale.

Experienta si calificarea personalului, competenta profesionala a sefilor si dirigintilor de santier, ca si cea a coordonatorilor de proiect, asociata cu exigenta inginerilor tehnici si-au spus cuvantul  de-a lungul timpului. Suntem o firma recunoscuta pentru calitatea lucrarilor executate si profesionalismul angajatilor, respectam intotdeauna graficul de planificari, termenele de executie si costurile reale de executie.

Ne mandrim cu portofoliul proiectelor finalizate, de mandrim cu lucrarile de constructii de calitate, ne mandrim cu impactul pe care l-am avut in multe dintre complexele rezidentiale de renume, in constructia carora ne-am implicat.
Pentru constructii solide, rezistente, de durata, alege un partener pe masura!

Danstud, liderul constructiilor de calitate!

Taguri: constructiiamenajaricasecraiovadanstud