Dany’s Electric Workshop – De ce are nevoie masina ta?

Arad - 21 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Poate ai nevoie de un radiator de apa, de aripi fata, faruri, kit de airbag sau usi originale pentru modelul tau de autoturism, dar componentele noi sunt atat de scumpe! Daca nu ai o suma mare de bani pusa deoparte pe undeva, nu ai cum sa te bucuri de masina ta si o tii in service sau in garaj. Solutia pentru tine este mai accesibila decat crezi!

Dany’s Electric Workshop – De ce are nevoie masina ta?

Dany’s Electric Workshop iti pune la dispozitie o alternativa excelenta la piesele originale noi: piese auto din dezmembrari, pentru cele mai cunoscute marci de autoturisme. Daca detii un Audi, BMW, Ford, Opel, Seat, Mercedes, Volkswagen, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Skoda, Volvo sau Volkswagen, poti contacta reprezentantii firmei pentru aproape orice piesa iti lipseste.

Componentele provenite din dezmembrari auto sunt de calitate si se afla intr-o stare asemanatoare cu cele noi. Ar putea parea ca se comercializeaza piese de la masini uzate si avariate, care abia mai indeplinesc conditiile de baza pentru functionare, insa nu este asa. Pe piata de piese auto din dezmembrari sunt stabilite anumite reguli, ce impun verificarea si testarea lor inainte de livrare, iar ele sunt preluate de la autoturisme fabricate dupa anul 2000. Astfel, orice cumparator are garantia unui produs care se incadreaza inca in limitele unei functionari corecte, cu uzuri minime sau medii.

Piesele comercializate provin de la autoturisme ce au fost implicate in accidente si care nu mai pot fi repuse in functiune, insa si-au pastrat unele elemente integre. Acestea sunt extrase si verificate din punct de vedere tehnic, fiind originale si compatibile cu acelasi model de autoturism de la care au fost preluate. Cum nu sunt insa perfect noi, pretul lor scade considerabil, in ciuda starii bune in care se afla.

Dany’s Electric Workshop pune la dispozitie piese auto din dezmembrari precum: injectoare, cutii de viteze, aripi fata si spate, calandri, usi, bare spate/ fata, stopuri si faruri, punti, kit-uri de airbag, radiatoare, ventilatoare, etc. Acestea sunt disponibile in diverse variante, in functie de oferta colaboratorilor firmei. Piesele provin din import, partenerii cu care se incheie aceste contracte de colaborare fiind de incredere.

Daca ideea te atrage, te invitam sa studiezi oferta Dany’s Electric Workshop. Compania se ocupa cu importul si distributia de piese auto din dezmembrari inca din anul 2008, avand sediul in Arad. In raporturile cu clientii, angajatii sai dau dovada intotdeauna de seriozitate si disponibilitate spre oferirea unui sprijin adecvat gasirii celor mai bune solutii. Toate piesele provin de la autoturisme fabricate dupa anul 2000, multe dintre ele fiind chiar recente. Dany’s Electric Workshop va garanteaza calitatea lor si conformitatea cu normele impuse.

Pentru a verifica stocul de piese auto, foloseste numerele de telefon 0745.672.073 / 0744.124.606 sau una din adresele de e-mail: dani_electric2000@yahoo.com / contact@danysauto.ro. Reprezentantii companiei iti vor raspunde indata si vor cauta cele mai bune variante pentru tine. Daca piesele cautate nu sunt pe stoc, acestea vor fi comandate si livrate in Romania in cel mai scurt timp posibil.

Asadar, de ce are nevoie masina ta? Apeleaza la Dany’s Electric Workshop pentru cele mai bune oferte de piese auto din dezmembrari!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/dany-s-electric-workshop-de-ce-are-nevoie-masina-ta