Dany’s Electric Workshop – Piese auto dezmembrari pentru masina ta!

Arad - 24 octombrie 2013

Comunicat tip General in Auto

Traim intr-o era in care mijloacele de transport au devenit indispensabile pentru noi. Din ce in ce mai multe persoane decid achizitionarea autoturismelor, nu numai pentru a avea parte de comfort, ci pentru ca acestea s-au dovedit a fi o necesitate. Prin urmare, din aproximativ 650 de milioane de autoturisme ( existente in prezent in intreaga lume ) se estimeaza ca, in anul 2050, numarul acestora va creste pana la 2.9 miliarde.

Dany’s Electric Workshop – Piese auto dezmembrari pentru masina ta!

Te aflii probabil printre posesorii de autovehicule si sunt convinsa ca masina ta reprezinta mult mai mult decat un obicet pentru tine si ti-ai dori sa se mentina cat mai mult, de ce nu, poate chiar pana in… 2050. Dar, luand in considerare viteza cu care avanseaza industria auto, cu siguranta vei fi atras la un moment dat de modelele noi. Pana atunci, masina pe care o ai in prezent aproape ca face parte din familie… si iti doresti numai ce este mai bun pentru familia ta, nu-i asa?

     Tocmai pentru ca vrem sa iti oferim ceea ce iti doresti, iti prezentam Dany’s Electric Workshop, firma care iti este la dispozitie atunci cand ai nevoie de orice component sau accesoriu auto, provenit din dezmembrari. Atata timp cat masina ta este o marca intalnita pe piata romaneasca, nu ai de ce sa te ingrijorezi ; Dany’s Electric Workshop are grija ca masina ta sa primeasca orice piesa auto ii lipseste.

     Firma Dany’s Electric Workshop Arad importa si distribuie piese auto din dezmembrari inca din anul 2008, fiind caracterizata prin profesionalism si calitate. Fie ca ai o Skoda, sau un Seat, Audi etc, echipa de la Dany’s Electric Workshop nu face nicio discriminare si este la dispozitia ta pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

    Produsele provin de la autovehicule fabricate dupa anul 2000, oferindu-ti astfel garantia calitatii. Iar daca iti faci griji petru ca piesele sunt “la mana a doua”, vei afla ca nu ai de ce : componentele si accesoriile auto sunt supuse unei verificari amanuntite inainte de a fi trimise inspre intrebuintare.

    Cu totii stim cata bataie de cap iti poate da cautarea ( si mai ales gasirea) unei piese de schimb la un pret bun, dar avantajoase si din punct de vedere calitativ in acelasi timp. Avand in vedere gama larga de produse si stocul mai mult decat generos pe care le poti accesa la orice ora online, Dany’s Electric Workshop este alegerea perfecta pentru tine. Oriunde te-ai afla intara, esti doar la un click distanta de gasirea piesei lipsa care ii va da “viata” din nou masinii tale.

    Luand in considerare pretul combustibilului, care fara indoiala creste de la o zi la alta, intretinerea unei masini devine pe zi ce trece mai dificila din punct de vedere financiar. Mai mult decat atat, ca si detinator al unui automobil, esti constient ca piesele acestuia su si ele un “termen de expirare” si vor trebui schimbate din cand in cand pentru o mai buna functionare. Astfel, nu-i asa ca Dany’s Electric Workshop este cea mai buna optiune? Te asteptam pe www.danysauto.ro pentru a te convinge de acest lucru de unul singur!

PIESE AUTO DIN DEZMEMBRARI

SC DANY’S ELECTRIC WORKSHOP SRL
RO 23820310 | J02/782/2008

Comuna Vladimirescu, str. V. Milea, nr. 128, Județ Arad

Mobil: 0745 672 073  sau  0744 124 606

E-mail: dani_electric2000@yahoo.com  |  contact@danysauto.ro

ORAR:
Luni-Vineri: 09.00 – 17.00