De ce ai nevoie de un designer amenajari interioare

BUCURESTI - 6 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle

iDecorate este designer amenajari interioare in Bucuresti potrivit pentru locuinta ta, casa sau apartament, pentru biroul, spatiul comercial sau afacerea ta.

De ce ai nevoie de un designer amenajari interioare

Pentru ca se gandesc doar la costuri, majoritatea oamenilor sunt foarte stresati atunci cand isi amenajeaza locuinta. Din punctul nostru de vedere ar trebui sa iei o mica pauza si sa te bucuri de reusita – ai propria casa – si crede-ne asta este o mare realizare! Dupa ce ti-ai savurat victoria analizeaza la rece situatia si cere ajutorul unui designer amenajari interioare, doar acesta te poate ajuta sa-ti amenajezi casa cu mult bun gust, in tendinte, reflectandu-ti totodata personalitatea.

Avantajele colaborarii cu un designer amenajari interioare

Un designer amenajari interioare este o persoana foarte bine pregatita ce combina cu succes talentul si viziunea unui artist cu stiinta unui inginer si chiar daca ai vrea sa-l inlocuiesti chiar tu, vei vedea ca rezultatul nu este acelasi.

Daca te intrebi de ce sa angajezi un designer amenajari interioare pentru a-ti realiza casa visurilor tale, ia aminte la urmatoarele aspecte:

- Tu nu ai experienta in acest domeniu, deci nu te poti apuca de treaba de unul singur. De asemenea, nu cunosti toate materialele ce se utilizeaza in amenajari, nu te-ai hotarat asupra stilului de amenajare pe care ti-l doresti si, nu in ultimul rand, nu iti sunt cunoscute tehnicile si tehnologiile corecte pentru executarea si montajul finisajelor dorite;

- Un designer amenajari interioare isi analizeaza cu atentie clientul, stilul de viata cat si nevoile acestuia;

- Avand cunostinte de design interior si amenajari interioare, un designer reuseste sa integreze concluziile;

- Designerul formuleaza conceptele preliminare de proiectare ce sunt adecvate estetic si functional;

- Designerul este cel care dezvolta recomandarile finale de design si le prezinta clientului;

- Pregateste simulari si materiale de prezentare si proiecte de executie detaliate;

- Colaboreaza cu servicii profesionale in domenii tehnice pentru a realiza cu brio proiectul astfel incat acesta sa respecte si normele in vigoare;

- Designerul pune la dispozitia tuturor clientilor sai servicii de planificare, propunerea conceptului de design, dezvoltarea designului, propunerea documentelor contractuale, administrarea contractului si evaluare;

- Te bucuri de simtul estetic deosebit de dezvoltat al designeruui si nu risti sa-ti amenajezi locuinta cu prost gust;

- Calitatea lucrarii va fi superioara, de la materiale pana la alegerea stilului, iar tu te vei bucura de posibilitatea de a alege intre mai multe optiuni.

Desigur, a aplea la un designer amenajari interioare prespune o investitie mai mare din punct de vedere a costurilor, insa merita! De la consultanta pana la planificarea spatiului si supervizarea proiectului chiar la fata locului, un designer amenajari interioare iti ofera servicii complete!

iDecorate, designer amenajari interioare in Bucuresti

Pentru capitala avem o recomandare, iDecorate, designer amenajari interioare. Echipa iDecorate te va ajuta sa-ti amenajezi locuinta, casa sau apartamentul, spatiul comercial sau alte tipuri de spatii pe care le detii tinand cont de ultimele trenduri in domeniu, de dorinta ta, de bun gust si de stilul  pe care doresti sa o imprimi.

Consultanta si planuri compartimentare 2D, planuri electrice si simulari 3D fotorealiste, planuri instalatii si planuri gresie, faianta, stereotomii, Project management, proiectare detaliata mobilier   si urmarire santier, de toate aceste servicii poti beneficia daca apeleze la iDecorate!