De ce sa cumperi mobila la comanda?

Timisoara - 23 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

In functie de necesitatile si preferintele voastre, puteti opta pentru o mobila standard, prefabricata sau pentru o mobila la comanda . Societatea Arcos din Timisoara va ofera ambele posibilitati pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi in materie de mobilier.

Mobila la comanda vs. Mobila standard

Daca esti o persoana careia ii place sa isi lase amprenta personala asupra tuturor obiectelor care urmeaza sa iti decoreze locuinta, atunci mobila la comanda reprezinta alegerea ideala pentru tine. Personalizarea nu se va realiza doar din punct de vedere al preferintelor tale in ceea ce priveste culoarea, materialul, compartimentarea, accesoriile sau formele, ci si din punct de vedere al dimensiunii care este un aspect esential in incadrarea exacta intr-un anumit spatiu.

Un mobilier realizat la comanda va fi intotdeauna unicat intrucat suntem constienti de faptul ca nu exista doi clienti care sa aiba aceleasi gusturi, pe cand un mobilier standard poate fi fabricat in aceeasi varianta de mai multe ori. Vrei ca mobilierul tau sa fie original si apreciat de catre toti cei care iti trec pragul locuintei, putand sa iti asumi meritul ca ai contribuit la crearea sa? Alege mobila la comanda si nu cea standard, atat de comuna!

Daca nu stiati, realizarea unei mobile la comanda implica costuri mult mai mici decat cea standard care se gaseste in magazinele de specialitate. De asemenea, fie ca stiti exact modul in care vreti sa arate viitoarea mobila care va va decora locuinta, fie ca nu aveti nici macar o idee despre acest lucru, a strabate toate magazinele la rand, nu reprezinta tocmai o solutie reconfortanta, ba dimpotriva este una extrem de obositoare datorita efortului fizic pe care il cere, precum si una care solicita resurse mari de timp si de ce nu, resurse financiare (pentru transport, s.a.). Opus acestei optiuni, este cea a alegerii societatii Arcos din Timisoara drept  furnizor al acestor produse si servicii.

Mobila la comanda de la Arcos Timisoara

La Arcos, veti fi intampinati de catre o echipa de specialisti care, ascultandu-va dorintele cu privire la tipul de mobilier pe care visati sa il aveti, va sti sa va prezinte o serie de solutii optime si customizate dintre care sa le alegeti pe cele care corespund cel mai bine necesitatilor si preferintelor voastre. Daca nu aveti o idee clara despre cum ar trebui sa arate viitoarele piese de mobilier, noi va vom ajuta sa va dati seama de acest lucru si sa obtineti produsele care sa va aduca satisfactie deplina.

Dispunem de materiale de calitate superioara, precum si de echipamente performante, de ultima generatie care isi aduc aportul insemnat in procesul de fabricare, permitand realizarea unor piese de exceptie. Fie ca este vorba despre mobilierul de bucatarie, de cel din camera de zi, din baie, living, dormitor, camera copiilor, etc., expertii Arcos detin cunostintele necesare si o experienta vasta pentru a va oferi exact solutiile pe care le asteptati din partea unor profesionisti in domeniu. Suntem o echipa bine organizata, ce respecta cu strictete termenele de finalizare a lucrarilor.  

Pentru mobila la comanda inedita, alege-i pe cei mai bun i-  Arcos!