De unde cumpar termopane ieftine?

Sfantu Gheorghe - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Nu pentru ca e o moda la care se aliniaza toata lumea, ci pentru ca sunt o necesitate, ferestrele si usile termopan sau, pe scurt, termopanele sunt si astazi la mare cautare si asta nu numai in Romania, ci in toate tarile in care se doreste izolarea termica cat mai buna a propriei locuintei, a unui sediu de birouri sau chiar a spatiilor comerciale. Insa totodata apare si o intrebare, de unde se pot cumpara termopane ieftine? Cum de unde?! De la B.F.R. Tour!

De unde cumpar termopane ieftine?

B.F.R. Tour iti propune nu numai termopane ieftine, dar si rezistenta si calitate pana in cele mai mici detalii

Vrei calitate superioara garantata si termopane ieftine in acelasi timp? Fie ca este vorba despre ferestre sau usi, termopanele de calitate trebuie sa ofere o foarte buna izolare termica si fonica, sa prezinte un aspect estetic deosebit, sa fie robuste si rezistente, sa aiba o garantie foarte mare si, nu in cele din urma, sa fie si ieftine. Pot fi indeplinite toate aceste criterii intr-un singur produs? Da, cu siguranta da, insa doar daca vei cumpara termopane de la B.F.R. Tour.

B.F.R. Tour sau compania Termic din judetul Covasna ofera de ani buni produse si servicii de top in domeniul cladirilor rezidentiale, cat si al celor industriale, oferind confort si solutii practice si ieftine tuturor clientilor sai.

Astfel, atunci cand vine vorba despre termopane ieftine, acest producator autohton ofera tot ceea ce este mai bun luand intotdeauna in calcul preferintele si necesitatile clientilor sai, dar nu uita nici de buget sau de alte criterii, astfel incat personalizarea termopanelor reuseste sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente.

Termopane ieftine semnate B.F.R. Tour au profil Brugmann

Indiferent de schita din proiect, B.F.R. Tour iti poate realiza ferestrele mult visate, aducand izolare si eficienta termica, un plus de siguranta, aspect estetic impecabil, dar si posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de culori si de finisaje de exceptie.

Profilele PVC pe care B.F.R. Tour le foloseste pentru realizarea de termopane ieftine sunt deosebit de performante si sunt atractive si din punct de vedere financiar, sunt rezistente, iar intretinerea este minima. De asemenea, se foloseste feronerie de foarte buna calitate, ceea ce sporeste rezistenta ferestrei, dar si siguranta casei tale.

Insa termopanele B.F.R. Tour se bucura si de alte amanunte care le fac astfel unele dintre cele mai cautate din tara:

-        Mecanismul contra actionarii gresite. Se impiedica astfel rotirea manerului atunci cand fereastra este deschisa. In acest mod fereastra nu este sustinuta doar de o singura balama, ceea ce ar duce la uzura prematura a ferestrei;

-        Ridicatorul de cercevea. Se monteaza pe cercevea, iar in momentul in care fereastra se inchide el preia greutatea care va fi imprimata manerului. Astfel, ferestrele nu se vor lasa in timp;

-        Blocatorii de siguranta. Acestia sunt montati in fiecare plan al ferestrei, marindu-se gradul de siguranta impotriva efractiei;

-        Piesa de microventilatie. Aceasta permite aerisirea camerei in deplina siguranta. Fereastra se va deschide doar cativa mm, aerisirea se realizeaza, insa nu se pierde din siguranta impotriva efractiei;

-        Manerul. Manerele sunt Roto Secustik, calitate, rezistenta si performanta inainte de toate.