Distileriile Bran- producator bauturi distilate

Martinesti - 4 iunie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Daca sunteti in cautarea unui producator bauturi distilate, care sa va ofere diversitate si bauturi rafinate de calitate, obtinute prin intermediul unor procese tehnologice avansate, in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu, va recomandam sa apelati cu incredere la Distileriile Bran.

Distileriile Bran- producator bauturi distilate

Cauti un producator bauturi distilate? Distileriile Bran este partenerul de care ai nevoie!

Distileriile Bran se bucura de un istoric, o traditie si o experienta indelungata in domeniul producerii de bauturi alcoolice distilate: tuica, rachiu, palinca, dar nu numai. Daca doriti achizitionarea unor asfel de bauturi pentru un eveniment special pe care il organizati sau pur si simplu, pentru a le avea in casa astfel incat de fiecare data cand veti avea oaspeti, sa ii puteti servi cu bauturi savuroase, pur traditionale, al caror proces de fabricare respecta cele mai inalte standarde de calitate, va invitam cu placere sa descoperiti bauturile marca Bran. Suntem siguri ca veti fi impresionati!

Ce bauturi puteti achizitiona de la acest producator bauturi distilate?

Daca va intrebati ce cuprinde oferta Distileriilor Bran- producator bauturi distilate, enumeram in cele ce urmeaza cateva dintre bauturile pe care le puteti achizitiona la un raport avantajos calitate-pret, de la aceasta:

  - Tuica de prune
  - Rachiu de prune
  - Palinca de prune
  - Bautura alcoolica nuci verzi
  - Visinata
  - Afinata

Ce recomanda acest producator bauturi distilate?

Gustul extraordinar al bauturilor alcoolice din prune, din visine sau din afine, are astazi un singur nume: bauturile alcoolice distilate marca Bran. Calitatea bauturilor din prune este dovedita si de distinctia Marca de Aur a Romaniei, acestea fiind atesate ca produse traditionale 100% romanesti.

Pentru a crea bauturi deosebite, echipa companiei respecta retete vechi de mai bine de 300 de ani, selecteaza atent fructele din care sunt realizate acestea si foloseste cazane speciale pentru distilarea si redistilarea lor. De asemenea, pasiunea pe care o depunem in aceasta activitate, contribuie si ea la obtinerea unor bauturi unice pe piata romaneasca de profil. Marca Bran este inregistrata la OSIM.

Mai multe despre bauturile distilate pe care le oferim

Indiferent de bauturile pe care le alegeti sa va fie oferite de catre Distileriile Bran, suntem convinsi ca veti fi incantati de gustul si mirosul inconfundabil al acestora si ca veti fi laudati pentru alegerea facuta de catre cei pe care ii veti servi cu un pahar sau mai multe, de tuica, de rachiu, etc. Bauturile alcoolice distilate pe care le fabricam si le comercializam sunt capabile sa satisfaca chiar si cei mai exigenti degustatori. Experienta vasta pe care o avem in acest domeniu, precum si metodele traditionale si retetele transmise din generatie in generatie pe care le folosim pentru fabricarea bauturilor alcoolice distilate, ne recomanda ca fiind alegerea perfecta a oricarui client.

Din dorinta de a acoperi un numar cat mai mare de preferinte, Distileriile Bran au diversificat oferta, incluzand in aceasta si bauturi precum visinata sau afinata, produse ce promit a fi la fel de apreciate ca bauturile din prune. Servite in momentele de relaxare, bauturile distilate comercializate rasfata papilele gustative ale oricarei persoane.

Distileriile Bran- producator bauturi distilate- va intampina cu bauturi 100% romanesti, continuand traditia licorilor specifice acestor meleaguri, ce sunt apreciate atat in tara, cat si peste hotare. Va asteptam!

S.C. ALCOROM S.R.L.

Loc. Mărtineşti, nr. 165

Jud. Satu Mare

Tel/Fax: 0361 409 909