Divieto garantia unei calatorii reusite

Timisoara - 16 octombrie 2013

Comunicat tip General in Auto

Ti-ai programat din timp o vacanta binemeriata? Doresti sa vizitezi cat mai multe locuri si sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi? Nu ai insa o masina care sa-ti faca calatoria confortabila si nu in ultimul rand, mai placuta? Afla de la noi ca Divieto iti pune la dispozitie masina de care tu ai nevoie la preturi de nerefuzat.

Divieto garantia unei calatorii reusite

      De cate  ori nu te-ai gandit sa inchiriezi o masina pentru diferite situatii? Sa luam cazul unei vacante. Prin inchirierea unei masini, in primul rand faci economii considerabile. Gandeste-te cat de scumpe sunt biletele de tren sau autocar. In al doilea rand, te organizezi mai usor iar astfel calatoria devine mai placuta. Cu alte cuvinte alegi sa lasi stresul acasa. In fond despre asta este vorba. Pentru multi, un drum confortabil garanteaza reusita vacantei. Cu trenul drumul este mult prea lung si anevoios. Pentru autocar trebuie sa faci rezervari din timp, iar calatoria in mod cert se va dovedi una obositare si total incomoda. Deci o masina inchiriata este solutia.

      Si nu orice fel de masina ci una de calitate din gama pe care Divieto o are la dispozitia ta. Printre modele se regasesc Renault Symbol 1,2 Mpi, Renault Symbol 1,4 Mpi, Dacia Logan 1,4 Mpi, Dacia Logan 1,6 Mpi, Dacia Sandero 1,6 Mpi, Dacia Logan Mcv 1,5 Dci.  Astfel, putem spune ca dispunem de toate modelele care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, indiferent ca vei pleca in vacanta cu familia, preietenii sau doar cu partenerul.

     Serviciile oferite de Divieto sunt inchirierile de masini pe termen scurt, mediu si in principal pe termen lung, de la o singura zi pana la 12 luni. Pentru ca serviciile sa fie complete, punem la dispozitia ta, polite de asigurare speciale. Urmeaza ca odata ce te-ai hotarat asupra unei masini din parcul nostru auto, sa incheiem contractul de inchiriere auto, facut in asa fel incat sa-ti respectam toate cerintele unei calatorii in deplina siguranta. Pentru a ridica masina ai nevoie de dovada actului de identitate si a permisului de conducere. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta combustibilului, pentru ca vei prelua automobilul cu rezervorul plin.

     Daca nu ai avut timp sau posilitatea sa iti faci un itinerariu din care sa nu lipseasca cele mai importante obiective turistice din tara, Divieto ofera servicii de asistenta turistica. Noi iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv informatii rutiere. Vom recomanda trasee deosebite si obiective care nu trebuiesc ratate. Serviciile noastre nu se limiteaza la atat, astfel iti putem garanta chiar si rezervarea la hotel indiferent de pretentiile tale.

     In conditiile in care nu ai permis de conducere dar ai nevoie de o masina, Divieto iti pune la dispozitie servicii de sofer.

    In cazul in care te intorci dintr-o calatorie obositoare cu avionul, Divieto iti ofera transfer de pe aeroportul din Timisoara la destinatia dorita. Astfel vei calatorii in conditii sigure la cele mai mici tarife.

    Divieto este o companie timisoreana, infiintata inca din anul 1994, care s-a specializat in inchirieri auto din anul 2007. Personalul care lucreaza pentru noi este unul de incredere, cu experienta in domeniu. Amabilitatea si respectul sunt doar cateva dintre princpiile noastre.  In toti acesti ani am oferit clientilor nostri cele mai bune servicii, la preturi mici.

Divieto

Telefon / fax:

- telefon: ++40-256-281614
- mobil: ++40-728-129711, ++40-744-772324
- fax: ++40-256-281614

Adresa: S.C. DIVIETO S.R.L., str. Bistrei nr. 18B, 300320 Timi┼čoara

E-mail: divieto@divietotm.ro

Web: www.divietotm.ro