eGood lanseaza o platforma optimizata pentru telefonul mobil!

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip General in Retail

Magazinul online eGood, ce cuprinde electrocasnice, electronice, video, comunicatii si IT, introdus pe piata la sfarsitul anului 2010, lanseaza acum o platforma optimizata pentru telefonul mobil.

eGood lanseaza o platforma optimizata pentru telefonul mobil!

Noua platforma are la baza conceptul „Mobile First” si a fost creata cu scopul de a facilita navigarea de pe absolut orice dispozitiv-desktop, tableta, mobil- prioritate avand, dupa cum reiese si din numele acesteia- telefonul mobil- in sensul ca initial aplicatia se dezvolta pentru smartphone, aducand in prim plan lucrurile esentiale, iar ulterior se adauga continut pentru ecranele de dimensiuni mai mari. Categoriile si subcategoriile de produse sunt realizate si dispuse in cel mai eficient mod, astfel incat clientul sa poata ajunge rapid la produsul dorit printr-un singur click, oricand doreste si in orice loc s-ar afla, avand nevoie doar de mobil sau tableta si de conexiune la internet.

Site-ul este complex si bine organizat, clientul putand sa-si faca o imagine clara asupra produsului care i-a atras atentia, pentru ca fiecare produs cuprinde atat detalii tehnice amanuntite, cat si poze relevante, iar filtrarea produsului se face dupa pret si dupa caracteristici. In plus, pentru a fi sigur ca ia cea mai buna decizie, clientul are posibilitatea de a compara pana la cinci produse din aceeasi categorie.

Oferta magazinului online cuprinde peste 5000 de produse-masini de spalat, aragazuri, combine frigorifice, televizoare, LCD-uri, aparate incorporabile, plasme, LED-uri, etc. de la producatori de renume, precum Whirlpool, AEG, Siemens, Bosh, Gorenje, Arctic, Tefal, Moulinex, Philips, Samsung, Panasonic, Electrolux,  Zanussi, Beko, iar pentru clientii care au dubii cu privire la un anumit produs, reprezentantii magazinului eGood ofera si consiliere.

www.egood.ro vine in ajutorul clientului cu modalitati diverse prin care poate achita produsele, plata putand fi realizata in numerar, online - cu cardul de credit sau de debit, ori prin ordin de plata. Plata se face intotdeauna dupa receptia de catre client, iar daca produsele nu sunt in conformitate cu solicitarile, pot fi refuzate fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, suma achitata fiind restituita pe loc, chiar in cazul platii online.

Un aspect important este faptul ca in Bucuresti, livrarea produselor se face de catre personalul propriu, si in functie de preferinte, chiar pana la locuinta, fara niciun cost suplimentar, iar pentru comenzile mai mari de 500 de lei livrarea este gratuita. Pentru orasele din afara capitalei, livrarea se face prin curierat, in schimbul unei taxe ce depinde de greutatea produsului.

Avantajul este ca eGood nu incheie colaborarea odata cu livrarea produselor, ci ofera in continuare servicii de suport tehnic si service pentru aparatele electrocasnice, electronice si aparate de aer conditionat, listele cu toate unitatile de service din tara putand fi gasite in cadrul platformei.

Platforma online eGood este detinuta de compania BCC Good Distribution. Toate datele introduse pentru procesarea comenzilor online sunt cu caracter privat si sunt securizate intr-un registru special.

Firma: S.C. BCC Good Distribution S.R.L

Punct de lucru: Voluntari, B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov;

Vodafone: 0732.270.015;

Orange:  0741.32.43.93;

RDS:  031.432.76.68;

RDS: 0771.324.393;

Fax: 031.432.76.69;

E-mail: contact@eGood.ro.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00;

Sambata: 10:00-14:00;

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/egood-lanseaza-o-platforma-optimizata-pentru-telefonul-mobil