Energo Star Sibiu, specialistul instalatiilor electrice profesionale

Brasov - 29 martie 2013

Comunicat tip General in Energie

Energo Star va ofera solutii optime in domeniul instalatiilor electrice, fiind unul dintre partenerii pe care te poti baza in rezolvarea problemelor ce tin de energia electrica.

Energo Star Sibiu, specialistul instalatiilor electrice profesionale

Cu o experienta de 18 ani in domeniul instalatiilor electrice si al echipamentelor si sculelor, firma Energo Star s-a impus pe piata de profil drept lider, calitatea serviciilor si produselor oferite clientilor si partenerilor fiind recunoscuta si apreciata atat in Romania cat si in strainatate.

Instalatii electrice reprezinta un punct forte al firmei Energo Star, serviciile oferite in acest domeniu de personalul calificat, autorizat si cu o vechime considerabila fiind de cea mai buna calitate.

Orice tip de aplicatie de aer conditionat isi gaseste solutia completa la compania Energo-Star, care, prin intermediul profesionistilor sai, asigura proiectarea si executarea instalatiilor electrice, dar si a instalatiilor de aer comprimat (Atlas Copco AIRnet, Rehau).

Punem un accent deosebit pe calitatea serviciilor oferite clientilor, motiv pentru care periodic ne preocupam de instruirea personalului nostru, acesta fiind mereu gata sa finalizeze cele mai bune lucrari de service, intretinere si reparatii a compresoarelor elicoidale Atlas Copco, cu respectarea standardele concernului suedez.

Experienta si calitatea serviciilor oferite clientilor si partenerilor in cei 18 ani de activitate ne recomanda ca fiind cei mai buni in domeniul instalatiilor electrice.

Executam cele mai performante tablouri electrice de distributie a energiei electrice sau de automatizare, respectand documentatia tehnica primita de la client sau pe cea elaborata de profesionistii nostri din cadrul compartimentului de proiectare.

Nici instalatiile electrice industriale nu lipsesc din portofoliul nostru, echipa Energo Star fiind asul instalatiilor electrice de iluminat si a celor destinate actionarii utilajelor existente in cadrul unei intreprinderi.

Instalatiile de legare la pamant executate de Energo Star sunt efectuate in conditii de maxima siguranta, cu garantia aferenta. Legarea la pamant a echipamentelor care in mod normal nu se afla sub tensiune, conectarea intentionata a unui conductor lipsit de tensiune (de obicei) la un ansamblu de electrozi plasati in pamant, sunt doar cateva dintre procedeele prin care protejam echipamentele impotriva incarcarii accidentale cu tensiune, datorata fie unui defect de izolatie, fie unui arc electric ori a atingerii accidentale cu un conductor sub tensiune.

Instalatiile de protectie impotriva descarcarilor atmosferice sunt un alt domeniu in care suntem profesionisti, acestea fiind alcatuite din una sau mai multe tije de captare si conductoarele de legatura, impreuna un ansamblu de electrozi. Acestia sunt plasati in pamant, avand ca scop protejarea oamenilor, a cladirilor si a echipamentelor,  disiparea curentilor de scurgere ce apar ca urmare a unei lovituri de traznet fiind in acest mod asigurata printr-o cale sigura.

Personalul nostru va sta la dispozitie si cu servicii complete in domeniul instalatiilor automate de compensare a energiei reactive. Acestea sunt destinate compensarii energiei electrice reactive consumate de receptoare inductive care provoaca supraincarcarea si supraincalzirea cablurilor electrice. De regula, instalatiile sunt formate din condesatoare statice, elemente de comutatie ce asigura cuplarea sau decuplarea treptelor de condensatoare in functie de necesitati, elemente de protectie la scurtcircuit si un regulator care comanda functionarea automata a instalatiei in functie de necesitati.

Lucrari de o calitate deosebita va oferim si in domeniul bransamentelor electrice, legaturile dintre dintre retelele de distributie a energiei electrice si consumatori. Bransamentul electric este format din cablul sau cablurile care asigura aceasta legatura si grupul de masura care asigura contorizarea consumului de energie electrica al respectivului consumator.

Retele electrice aeriane si subterane (LEA si LES) cu tensiuni pana la 20 kV, executate de personalul firmei Energo Star sunt cele mai calitative de pe piata. Realizate la standarde europene, acestea reprezinta ansamblul liniilor electrice construite in scopul transportarii energiei electrice de la producator la consumator, ele putand fi construite aerian sau subteran.

Energo Star efectueaza lucrari si la posturi de transformare aeriene si in anvelopa cu tensiuni 0,4 / 20 KV, instalatiile fiind complexe,  compuse din echipamentul de comutatie /protectie si din transformatorul propriu-zis, ce asigura adaptarea parametrilor energiei electrice (tensiune, curent) la necesitatile consumatorului.

Retelele de aer comprimat pe care vi le ofera firma Energo Star se compun din sistemele de tevi din aluminiu marcile Atlas Copco si Air Net, polietilena reticulara de inalta densitate Rehau si accesoriile pentru retelele de aer comprimat Atlas Copco. Energo-Star SRL va ofera solutia completa pentru sistemul de aer comprimat ideal, caracterizat prin fiabilitate, siguranta in exploatare, eficienta energetica si versatilitate. Solutiile destinate sistemelor de aer comprimat se potrivesc cu succes oricarei categorii de consumatori, fie ca sunt centrale nucleare, combinate chimice, rafinarii, santiere navale, sau fabrici din industria textila, industria alimentara, industria farmaceutica, service–uri auto si mici ateliere de artizanat.

Compania Energo Star va mai pune la dispozitie o gama variata si complexa de echipamente Atlas Copco, de la electrocompresoare stationare cu injectie de ulei la electrocompresoare stationare oil free, de la echipamente de tratare a aerului comprimat si a condesului la motocompresoare si generatoare.

O varietate deosebita de modele si tipuri veti gasi si in oferta Energo Star destinata sculelor si uneltelor Atlas Copco si Pro.

Alege calitatea, alege parteneriatul cu compania Energo Star, specialistul instalatiilor electrice !