EpilatPRO.ro: Online gasesti mai simplu un KIT pentru epilat

Constanta - 18 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vrei o piele catifelata si fina chiar la tine acasa, fara a mai fi nevoie sa mergi la salon? Tot ce-ti trebuie este un KIT pentru epilat de la EpilatPRO.ro si vei scapa de firele de par nedorite si de aspectul inestetic al acestora. Fie ca optezi pentru epilarea bratelor sau a picioarelor, epilarea axiala sau inghinala, ceara este una dintre cele mai potrivite metode care nu numai ca-ti va lasa pielea mai frumoasa, catifelata chiar, insa parul va creste mai greu si chiar mai rar odata cu trecerea timpului.

EpilatPRO.ro: Online gasesti mai simplu un KIT pentru epilat

Cumpara un KIT pentru epilat si ingrijeste-te singura!

Acum nu mai este asa de greu sa te epilezi cu ceara, singura, acasa. Nu mai ai nevoie nici macar de ajutor, poti sa te descurci foarte bine si singura. Pentru asta, cumpara un KIT pentru epilat din magazinul online EpilatPRO.ro si apoi te poti apuca de treaba.

In acest magazin vei gasi zeci de oferte, care mai de care mai atragatoare, KIT-uri complete care-ti pun la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru un epilat rapid. Astfel, orice KIT de la EpilatPRO.ro contine un incalzitor de ceara, cutii cu ceara sau rezerve, benzile sau hartia de epilat. In functie de tipul de KIT pe care-l alegi difera tipul de ceara, culoarea si parfumul ei, cat si componenta accesoriilor si numarul acestora.

Printre cele mai cautate KIT-uri de la EpilatPRO.ro se numara:

- Epilare HOME. Acest KIT contine un incalzitor pentru ceara, model FREE, 1 rezerva de ceara cu miere, 2 rezerve de ceara cu Titan Rosa si 2 rezerve de ceara cu Azulena plus un pachet de benzi pentru epilat, adica 100 de bucati;

- Epilare SILVER. Acest pachet contine in plus fata de KIT-ul HOME 2 rezerve de ceara cu Azulena si inca un pachet de benzi de epilat;

- Epilare GOLD. Fata de KIT-ul SILVER, in acest caz toate produsele sunt dublate, mai putin incalzitorul de ceara;

- Epilare PLATINUM. Vorbim despre pachetul GOLD plus inca un incalzitor de ceara, deci, in total vei avea 2 incalzitoare;

- Epilare MONO. KIT-ul contine un incalzitor pentru ceara, model MONO, prevazut cu suport, 1 rezerva de ceara cu miere, 1 rezerva de ceara cu Titan Rosa si un pachet de benzi pentru epilat ce contine 100 bucati.

Inainte de a folosi un KIT pentru epilat pregateste-ti pielea

Este foarte important sa indepartezi celulele moarte prin exfoliere inainte de utilizarea unui KIT pentru epilat cu ceara de la EpilatPRO.ro, dar asta cu o zi-doua inainte de epilatul propriu-zis. Dezinfectarea suprafetei cu alcool sau cu un gel antiseptic chiar inaintea epilarii este bine venita. Nu te da niciodata cu ulei sau cu crema inainte de epilare.

Vrei sa scapi de durerea din timpul “operatiunii”? Este foarte important sa alegi tipul de ceara care ti se potriveste, in functie de tipul de piele pe care-l ai, apoi, dupa ce ai aplicat ceara, maseaza usor, insa ferm, zona respectiva cu palmele. Exista unele doamne si domnisoare care recurg la gheata pentru diminuarea durerii.

De asemenea, de retinut, parul trebuie sa aiba minim 0,5 cm pentru ca epilarea sa fie eficienta si sa nu te irite!