Executie grupuri hidraulice cu P.H. Hidro Pneumatic

BUCURESTI - 2 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

De la proiectare pana la executie grupuri hidraulice si mentenanta, P.H. Hidro Pneumatic se ocupa de tot. Personalul companiei este calificat pentru acest gen de lucrari, are foarte multi ani de experienta si colaboreaza cu branduri recunoscute de unde-si furnizeaza toate piesele necesare. In acest fel tu te bucuri de o calitate de top pentru grupurile tale hidraulice, de rezistenta si robustete maxima, de consultanta de specialitate, cat si de garantie si post garantie.

Executie grupuri hidraulice. Ce sunt grupurile hidraulice?

Grupurile hidraulice sunt utilizate pentru asigurarea alimentarii sculelor hidraulice. Nu conteaza locul de utilizare, caci transportul acestor grupuri este simplu si se poate face de la un santier la altul usor, fara a fi nevoie de remorcare.

Ce fel de grupuri hidraulice se gasesc de cumparat pe piata de specialitate? Printre cele mai des intalnite se numara grupurile ce functioneaza pe benzina si cele electrice. Multe dintre modele sunt dotate cu dispozitive de racire pe baza de ulei. Pentru incalzirea rapida controlul se face prin termostat, termostatul avand si rolul de a preveni supraincalzirea uleiului hidraulic.

De retinut ca grupurile hidraulice iti sunt livrate fara ulei hidraulic, deci, inainte de punerea lui in functiune, va trebui sa-l umpli cu un ulei special de buna calitate.

Proiectare si executie grupuri hidraulice

Pentru executie grupuri hidraulice este nevoie de cateva date primare astfel incat sa se realizeze proiectarea grupului si abia apoi sa se treaca la executia acestuia:

- Presiunea maxima refulata;

- Volumul rezervorului;

- Debitul minim si debitul maxim de care ai nevoie;

- Tensiunea de alimentare a motorului electric;

- Dimensiunile de gabarit maxime;

- Definirea schemei de functionare in cazul distribuitorului hidraulic;

- Felul in care actioneaza comenzile pentru consumatori – pneumatic, electric, hidraulic sau manual;

- Numarul consumatorilor;

- Tipul, dar si parametrii de functionare al acestor consumatori – motoare hidraulice si cilindri.

O proiectare ca la carte a  grupurilor hidraulice va stabli si va fundamenta care sunt parametrii functionali si constructivi pentru alegerea elementelor componente pentru etapa urmatoare, executie grupuri hidraulice.

Cine se ocupa cu executie grupuri hidraulice?

Pentru executie grupuri hidraulice apeleaza la unii dintre cei mai buni, apeleaza la P.H. Hidro Pneumatic din Bucuresti. Desigur, solutiile oferite de aceasta echipa se refera si la servicii de proiectare, fara de care executia este imposibila, dar si la servicii de mentenanta pentru ca functionarea grupului sa se realizeze mereu la parametrii maximi.

Chiar daca nu dispui de o tema sau o schema hidraulica, insa ai totusi nevoie de grupuri hidraulice, P.H. Hidro Pneumatic se ocupa de tot, de la A la Z. Mai intai va face schite, apoi se trece la planul de proiectare vizat si la final se trece le executie.

Serviciul de mentenanta grupuri hidraulice este oferit atat pentru grupurile realizate de catre echipa P.H. Hidro Pneumatic, cat si pentru cele pe care tu deja la detii si vrei sa-ti asiguri buna lor functionare pentru o perioada cat mai indelungata de timp.

In plus, P.H. Hidro Pneumatic este autorizata pentru proiectare, executie si montare grupuri hidraulice!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/executie-grupuri-hidraulice-cu-p-h-hidro-pneumatic