Experienta si traditie cu Sursal

Stefan Cel Mare - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Ai nevoie, urgent, de zincare electrochimica pentru a acoperi metale? Esti in cautarea unor servicii de tratament termic, precum calirea si revenirea metalelor? Doresti un serviciu eficient de operatii de prelucrari mecanice pentru afacerea ta din domeniul autovehiculelor? Sau ai nevoie pur si simplu de produse clasice, precum suruburile, fileturile si niturile pentru confectionarea si asamblarea unei mobile? Pentru toate acestea, Sursal iti sta la dispozitie cu servicii si produse de cea mai buna calitate, calitate care este sinonima cu experienta si rezistenta pe piata romaneasca de profil. Apeleaza cu incredere, chiar acum, la Sursal si satisfactia iti este garantata!

Sursal – pentru o afacere mai buna

Atunci cand pui bazele unei afaceri nu esti niciodata singur in lupta ta pentru libertatea financiara. Adesea, tu ca si producator, depinzi la randul tau de alti producatori si tocmai de aceea este esential sa-ti alegi parteneri si furinizori de incredere.

Cand vine vorba de compania Sursal, faima o precede si este pe drept intemeiata. Asa ca, in Sursal gasesti un partener si un aliat de nadejde.

Daca ai nevoie de suruburi , Sursal te poate multumi pe deplin. Dar ce este un surub? Surubul este numit in mod plastic, “organ” de masina si este folosit pentru diverse fixari mecanice sau pentru imbinari ce se pot demonta. Atunci cand vorbesti de surub, in mod sigur trebuie sa amintesti si de piulita, caci unul fara altul nu ar exista. Deci, piulita este organul pereche al unui surub.

Suruburile se clasifica in foarte multe categorii, astfel incat putem avea, dupa forma capului, suruburi cu cap cilindric, cap patrat, cap hexagonal, cap inecat, cap semiinecat, cap bombat, suruburi fara cap sau cu doua capete sau suruburi cu ochi. Dupa rolul pe care il detine un surub, avem suruburi pentru fixare, pentru reglare, pentru masurare, suruburi autofiletante, pentru imbinarile demontabile si pentru transmitere de miscari si forte.

Pentu imbinarile nedemontabile ai nevoie de nituri . Ele au forma tubulara si doua capete. Niturile se clasifica si ele in mai multe tipuri, precum nituri cu cap cilindric, nituri tubulare sau popnituri.

Pe langa toate acestea, mai poti avea nevoie si de garniture de cuplare si diferite accesorii metalice, care sunt obtinute prin indoire, stantare sau ambutisare.

Daca ai nevoie de masini agricole, Sursal se ocupa si de acest lucru pentru tine, important este sa-i dai documetatia tehnica. Sursal produce si lanturi pentru transport, dar si subansamble sudate.

Toate acestea iti vin in ajutor tie si afacerii tale. Piese mici, dar efectul este mare!

Cine este Sursal?

Sursal este o companie foarte veche, care a luat nastere inca din anul 1908. Vechimea si traditia acestei companii vorbesc de la sine, iar faptul ca Sursal a reusit sa reziste in timp de peste 100 de ani demonstreaza, inca o data in plus, asta daca mai era nevoie, ca la baza ei stau principii solide, la fel ca timpul in care s-a nascut.

Domeniul principal de activitate al acestei “batrane” companii este producerea de accesorii metalice si organe de asamblare. Toate acestea vin in ajutorul altor industrii, precum cea de mobila, de autovehicule sau de confectii metalice. Sursal, fiind unul dintre cei mai vechi producatori  de astfel de obiecte din tara noastra, a reusit sa se dezvolte foarte mult de-a lungul timpului, iar in anul 1996 Sursal devine o societate cu capital privat.

Experienta, traditia, calitatea, seriozitatea si promptitudinea cu care membrii echipei trateaza fiecare lucrare in parte, face ca Sursal sa fie si una dintre cele mai cautate companii din tara.

Apeleaza intotdeauana la produsele si serviciile Sursal si vei beneficia de experienta si traditie!

Date de contact

 Denumire firma: Sursal

Adresa firma: Str. Principala, Nr. 1, Loc. Stefan cel Mare,  Com. Saligny, Jud. Constanta

Telefon firma: 0241-853.103

Fax firma: 0241-820.035

E-mail: sursals@yahoo.com

Adresa web: www.sursal.ro

Taguri: Constantasuruburisursalnituri
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/experienta-si-traditie-cu-sursal