Expert Consulting Group – traduceri autorizate

Sibiu - 10 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Expert Consulting Group – biroul de traduceri autorizate din Sibiu , va ofera servicii profesionale de corespondenta, traduceri tehnice, de texte medicale, articole de presa, ori in domeniul juridic si personal.

Expert Consulting Group – traduceri autorizate

Infiintata in urma cu cinci ani, compania Expert Consulting Group reprezinta solutia eficienta a tuturor serviciilor de translatie si traducere din zona Sibiului, initiatorii proiectului fiind cativa traducatori si translatori din/in mai multe limbi de circulatie internationala (engleza, germana, franceza, italiana, spaniola).

De la infiintare si pana in prezent traducatorii Expert Consulting Group, autorizati de Ministerul Justitiei, au reusit sa finalizeze un numar impresionant de proiecte de traduceri si translatii, in domenii diferite.

Si pentru cererile vizand limbile mai putin uzitate rezultatele au fost deosebite, biroul de traduceri sibian avand colaborari multiple cu traducatori externi.

Si pentru ca este o firma care se respecta si pune accent pe calitatea serviciilor oferite, Expert Consulting Group si-a propus pentru viitor sa deschida noi centre de lucru in judetele Alba, Hunedoara si Valcea, venind astfel in intampinarea solicitarilor clientilor din aceste zone.

Aria de competente a biroului de traduceri acopera atat textele scurte, ce impun 30 de minute de munca, cat si proiecte de amploare, ce necesita luni de zile de activitate.

In oferta companiei Expert Consulting Group gasiti o gama variata de servicii:

1. Corespondenta;

2. Texte financiare;

3. Texte publicitare/promotionale;

4. Traduceri tehnice;

5. Traduceri de texte medicale;

6. Traduceri de carti;

7. Traduceri articole de presa;

8. Traduceri in domeniul juridic;

9. Traduceri in domeniul personalului;

10.Traduceri speciale.

Biroul de Traduceri ECG va ofera, la cerere, si servicii de interpretariat, specialistii firmei reusind sa va faciliteze intr-un mod profesional comunicarea cu toti partenerii dumneavoastra de afaceri.

Traducatorii biroului sunt pasionati si dedicati proiectelor, in care se implica 100%.

Serviciile Expert Consulting Group sunt adresate in special companiilor mari, cu care se incheie contracte de colaborare pe perioade lungi, cu termene stricte si conditii avantajoase de ambele parti.

Expert Consulting Group va poate oferi in orice moment, pe langa traducerea textelor obisnuite ori a textelor tehnice, medicale si juridice, si traduceri legalizate si apostilare, traducatorii companiei fiind profesionisti in domeniu si cu o vasta experienta in translatie si traduceri.

Specialistii biroului de traduceri Expert Consulting Group tin intotdeauna cont de dorintele si solicitarile clientilor, ei realizand traduceri de calitate, in termene foarte scurte. Mai mult, traducatorii lucreaza atat seara, cat si pe perioada week-endului, astfel reusind sa le asigura partenerilor de afaceri termene optime de livrare a proiectelor.

Societatile, autoritatile, dar si persoanele private care apeleaza la Biroul de traduceri Expert Consulting Group beneficiaza de servicii profesionale de traducere si translatie in mai mult de 40 de limbi de circulatie internationala, in domenii variate.

Specialistii firmei sunt pregatiti sa va ofere traduceri si in regim de urgenta, acestea ajungand in posesia dumneavoastra in aceeasi zi, prin intermediul e-mailului.

Partenerii de afaceri cu care Expert Consulting Group are incheiate relatii de colaborare stiu ca intotdeauna biroul de traduceri isi respecta promisiunile, traducerile de calitate ajungand in posesia clientilor inainte de termenul stabilit de comun acord.

Expert Consulting Group este compania care stie ce inseamna corectitudinea si respectul fata de clienti, preturile practicate fiind in concordanta cu valoarea proiectelor finalizate. Pentru cei interesati, biroul de traduceri este gata sa va ofere o traducere de proba, in functie de aceasta urmand sa decideti daca Expert Consulting Group este sau nu partenerul de care aveti nevoie.

Apelati cu incredere la serviciile unui profesionist, apelati la serviciile de traduceri si translatie oferite de Expert Consulting Group Sibiu!

Contact

Companie: Expert Consulting Group
Ţara: Romania
Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Dealului 1
Telefon: 0269 224 088
0722 665 299
Fax: 0269 224 088