Expert Consulting Grup: Traduceri autorizate in Sibiu

Sibiu - 19 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Traducerile autorizate de documente sunt necesare in diferite situatii ce pot implica semnarea unor contracte, corespondenta la distanta, legalizari de diplome pentru studii in strainatate, etc.

Expert Consulting Grup: Traduceri autorizate in Sibiu

De cele mai multe ori serviciile companiilor ce se ocupa cu astfel de traduceri sunt mult prea costisitoare pentru calitatea oferita, ceea ce determina o discrepanta majora intre cerere si oferta. Este indicat ca inainte de a solicita anumite traduceri sa va documentati pentru a alege societatea cea mai potrivita cu cerintele dumneavoastra. Totodata personalul care va fi insarcinat cu traducerile respective trebuie sa fie autorizat si experimentat, altfel executarea traducerii putandu-se realiza neconform cu documentul in original.

In Sibiu , o companie de renume care ofera servicii de traduceri autorizate este Expert Consulting Group . Biroul de traduceri va pune la dispozitie personal calificat ce poate rezolva pana si cele mai complexe cereri in cel ma scurt timp posibil pentru ca in acest domeniu timpul poate fi un factor hotarator. De regula traducerile sunt necesare pentru a stabili o buna comunicare intre partenerii de afaceri din tara si strainatate, pentru legalizarea anumitor documente si acte sau pentru diverse alte actiuni ce presupun o legatura indirecta dar clara cu persoane sau companii din afara granitelor tarii.

Avand in vedere aceste aspecte, Expert Consulting Group va pune la dispozitie o gama larga de servicii ce includ: traduceri autorizate , traduceri medicale autorizate, traduceri tehnice, traduceri texte financiare, traduceri corespondenta, traduceri texte publicitare, traduceri de carti, traduceri articole din ziare, traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul personalului, sau traduceri speciale. Traducerile se pot realiza din si in aproape orice limba, fie ea si una rar intalnita.

Pentru a satisface cerintele clientilor Expert Consulting Group garanteaza respectarea termenelor limita precum si buna traducere a documentelor solicitate fara existenta interpretarilor neadecvate sau a diverselor greseli lingvistice. Toate traducerile vor fi autorizate si legalizate, conforme cu legislatia in viguare. Tarifele practicate de Expert Consulting Group sunt avantajoase, preturile solicitate variind in functie de textul solicitat, de volumul de lucru sau de complexitatea documentului. Asadar, pentru a obtine o oferta de pret va trebui ca mai intai sa comunicati cu un reprezentant Expert Consulting Group.

Expert Consulting Group garanteaza confidetialitatea documentelor, astfel puteti fi siguri ca nimeni altcineva nu va avea acces la actele in cauza. La cerere, se poate redacta  o declaratie de confidetialitate semnata de personalul Expert Consulting Group.

Dupa cum am mentionat, Expert Consulting Group isi desfasoara activitatea in Sibiu, personalul angajat lucrand ori de cate ori este necesar, chiar si in weekend, totul pentru a furniza traducerile solicitate intr-un timp cat mai scurt cu putinta. Daca si dumneavoastra aveti nevoie de o traducere autorizata, realizata de personal experimentat, atunci trebuie sa contactati reprezentantii Expert Consulting Group. Acestia va stau la dispozitie cu informatii utile si ajutor tehnic in vederea alegerii celor mai bune solutii pentru rezolvarea in timp utila a problemelor dumneavoastra. Pentru a contacta compania, nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos. Date suplimentare referitoare la activitatea Expert Consulting Group puteti obtine si prin accesarea site-ului oficial al biroului de traduceri - www.expert-translations.ro.

Contact:

Expert Consulting Group

E-mail:office@expert-translations.ro

Adresa:Str. Dealului 1, 550010 Sibiu, Romania

Telefon-Fax: +40 269 22 40 88

Mobil: +40 722 66 52 99

Persoana de contact: Radu-Alexandru Muresan