Fă o declaraţie lumii întregi cu brăţările siliconice Mico Promotion!

Oradea - 4 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Ai rămas în pană de idei şi nu mai ştii ce cadouri să le cumperi prietenilor tăi? Vrei să transmiţi un mesaj sau să susţii o cauză şi nu ştii cum poţi fi auzit peste mări şi ţări? Ei bine, am o idee pentru tine. Încearcă brăţările siliconice!

Fă o declaraţie lumii întregi cu brăţările siliconice Mico Promotion!

          Te gândeşti poate că brăţările sunt doar obiecte de podoabă, dar acestea pot fi mai mult decât atât. Aceste brăţări au devenit un fenomen în scurt timp de la apariţia lor datorită aspectului lor şi mesajelor pe care le răspândesc. Culorile diferite ale brăţărilor pot reprezenta cauze sociale, de la descoperirea unor tratamente pentru diverse boli la conştientizarea populaţiei despre poluarea mediului.

          Te-ai gândi vreodată cum au apărut aceste brăţări? Lance Armstrong, după ce a reuşit să câştige lupta cu cancerul şi a câştigat de 7 ori la rând “Turul Franţei” la ciclism a  scos prima brăţară siliconică de culoare galbenă, purtând mesajul „LIVESTRONG”. Astfel, fundaţia Lance Armstrong a folosit aceste brăţări pentru a strânge milioane de dolari pentru a-şi susţine cauza sa şi acum tu poţi face acelaşi lucru. De atunci şi până astăzi, brăţările au fost folosite pentru a sărbători evenimente speciale, pentru a onora memoria cuiva, pentru a răspândi mesajele unor asociaţii, fundaţii sau a unor cauze nobile, pentru a promova produsele unor companii sau pentru a anunţa apariţia altora noi, suveniruri de vacanţă, pentru petreceri, conţinând mesaje de prietenie sau de iubire.

          Brăţările sunt folosite în cadrul unor concerte, evenimente caritabile sau sportive. De exemplu, unele fundaţii au realizat brăţări de culoarea roz pentru a atrage atenţia asupra cancerului la sân. Alte organizaţii folosesc brăţările împotriva discriminărilor în şcoli, grupuri sportive sau religioase. Unele şcoli au vândut aceste brăţări siliconice pentru a încuraja apartenenţa şi mândria faţă de instituţie şi au folosit banii obţinuţi pentru a achiziţiona echipamente sportive sau cărţi necesare. Asociaţiile medicale susţin folosirea acestor brăţări pentru a creşte rapiditatea în acordarea unui diagnostic unei persoane ce suferă de o anumită boală şi pentru ca cei din jur să ofere sprijin şi înţelegere pentru cei afectaţi de boli grave.

          Brăţările sunt accesibile ca preţ, durabile, confortabile şi eficiente ca unelte de marketing. Pot avea diferite culori, pot fi multicolore sau chiar compuse din fâşii de culori diferite, în funcţie de preferinţele tale. Iar pentru cei ce iubesc viaţa de noapte, sunt şi brăţări fluorescente. Cele fluorescente sunt fie normale şi personalizate prin ştanţare şi ulterior are loc procedura de umplere cu culoare fluorescentă, fie sunt din cauciuc siliconic fluorescent. Unde mai adaugi că pot fi personalizate prin ştanţare, ştanţare şi print sau ştanţare şi vopsea, serigrafie sau toate aceste metode la un loc. Datorită materialului de silicon, acestea sunt rezistente la apă, la frig, la căldură, fără a se degrada în timp sau a-şi pierde din culoare şi intensitate.

         Brăţările siliconice sunt cel mai ieftin şi accesibil mod de promovare dintre toate celelalte produse promoţionale. Mai mult decât atât, sunt folosite deopotrivă, atât de băieţi, cât şi de fete şi costă atât de puţin încât nu îţi permiţi să nu le cumperi!

Contact:

Mico Promotion

str. Timotei Cipariu nr.33 Oradea. Romania

Tel: 0722 339 839, 0736 345 681

Email: office@iptional.ro