Ficat gras de rata – un deliciu pe care ti-l poti oferi doar cu Euro Indal!

BUCURESTI - 11 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Iti place ficatul gras de rata si ai vrea sa il poti adauga si in meniul restaurantului tau? Cauti sa colaborezi cu un expert in domeniu pentru a-ti putea furniza ficat gras de rata de cea mai buna calitate? Cei de la Euro Indal iti pot asigura materia prima pentru ca oricine alege sa vina in restaurantul tau, sa plece de acolo mai mult decat multumit.

Cui nu-i place ficatul gras de rata? Fiind o delicatesa extrem de cunoscuta in gastromonia de lux, astazi, aceasta se gaseste in magazine si la furnizori specializati; daca si tu vrei sa dispui de cantitatea dorita de ficat de rata, ii poti contacta pe cei de la Euro Indal in vederea aprovizionarii restaurantului sau a firmei tale de catering. Ai vazut ce simplu e?

De ce sa alegi ficat de rata spre  deosebire de alte preparate?

Cine nu a avut ocazia macar o data sa deguste din ficat gras de rata preparat in tara de origine sau in oriunde in alta parte? Daca si tu te numeri printre norocosi, cu siguranta, ai fost impresionat de gustul extrem de fin al acestui preparat. Fiind pregatit dupa retete alese care implica marirea ficatului pasarii domestice prin hranirea din belsug cu cateva zile inainte de sacrificare, acest ficat gras sau foie gras este disponibil astazi in sortimente dintre cele mai variate.

Atat in magazinele de specialitate cat si la furnizorii autorizati, acest ficat de rata se poate gasi feliat sau intreg, ambalat individual sau in pungi vidate, congelat sau proaspat. Alegerea iti apartine in totalitate in functie de gusturi si preferinte. Cu siguranta, nu ar trebui sa iti refuzi din cand in cand un astfel de deliciu fie ca este vorba de clientii tai, fie de tine si cei dragi.

Daca si pe tine te intereseaza sa iti procuri ficat gras de rata, trebuie sa ai in vedere un importator si distribuitor autorizat de astfel de produse. In aceste conditii, tu vei avea de-a face cu produse pe placul tau: vei dispune de o gama variata de produse de unde vei putea face cea mai buna alegere. Calitatea si gustul veritabil al ficatului de rata iti este asigurat doar de profesionisti in domeniu.

Ficat gras de rata – la Euro Indal, gasesti toate delicatesele din bucataria de lux!

Acum a sosit momentul sa iti procuri si tu ficat gras de rata direct de la un importator cu renume in domeniu: este vorba despre compania Euro Indal cunoscuta pentru diversitatea produselor dar si datorita faptului ca asigura livrari in intreaga tara si garanteaza preturile cele mai corecte de achizitie. Fie ca te-ar interesa ficat de rata sau de gasca, este suficient sa discuti cu ei pentru a avea parte de beneficiile unei colaborari pe cinste.

Pe langa aceste produse, tu iti mai poti comanda de la Euro Indal confit de canard si diferite tipuri de foie gras, dar si piept de rata afumat, pipote de rata confit, carne de porc mangalita, carne de prepelita etc. Toate produsele sunt destinate persoanelor juridice care detin restaurante sau firme de catering, dar pot fi achizitionate si de persoanele fizice care vor sa savureze din cand in cand niste delicatese in adevaratul sens al cuvantului. Alege intotdeauna Euro Indal si nu vei fi dezamagit!

Euro Indal – de la ei iti poti comanda ficat gras de rata pentru un antreu sau niste preparate cu adevarat delicioase!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/ficat-gras-de-rata-un-deliciu-pe-care-ti-l-poti-oferi-doar-cu-euro-indal