Filtre Apa Aquasana – Importanta instalarii filtrelor de apa

Sibiu - 18 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Fara indoiala, apa este cel mai important element din viata noastra. Ea este esentiala pentru dezvoltarea si mentinerea sanatoasa a oricarui organism. Din pacate insa, din cauza dezvoltarii industriale, natura, deci si apa, au devenit din ce in ce mai poluate, milioane de tone de substante poluante ajungand zilnic in apa.

Filtre Apa Aquasana – Importanta instalarii filtrelor de apa

Purificarea apei este esentiala in viata de zi cu zi. V-ati gandit vreodata ca ori de cate ori dati drumul la robinet, un numar imens de microbi ar putea sa patrunda in organismul dumneavoastra prin intermediul acestei ape, pe care ulterior o folositi pentru baut sau gatit? Daca nu, e timpul sa va ganditi serios, intrucat aceasta este o prima sursa de imbolnavire extrem de serioasa care poate aparea in casa dumneavoastra.

Prin urmare, daca va doriti ca dupa ce deschdeti robinetul sa nu riscati sa consumati o apa infestata cu fel si fel de impuritati, e timpul sa recurgeti la solutiile eficiente in domeniul filtrarii apei pe care compania Enqan din Sibiu vi le pune la dispozitie. Dintre acestea se remarca o gama diversificata de produse pe care le puteti achizitiona online: filtre de apa potabila, dedurizatoare, purificatoare, dar si alte sisteme de filtrare a apei.

In ceea ce priveste Filtrele de Apa Aquasana utilizate pentru apa potabila, acestea se instaleaza in doar cateva minute, oferindu-va apoi  o apa filtrata de calitate, care poate fi utilizata atat pentru baut, cat si pentru gatit.  Intrucat, pentru a fi filtrata in profunzime, apa trebuie sa treaca prin mai multe etape, procesul de filtrare consta in doua etape. Intr-o prima faza, un filtru A se ocupa de eliminarea sedimentelor si a ruginii si de eliminarea clorului, iar in a doua, filtrul B reduce particulele de plumb, absoarbe chimicalele sintetice, eliminand totodata organismele pe care clorul nu le distruge.

Exista diverse tipuri de poluanti prezenti in apa, peste 800, din care numai foarte putini sunt monitorizati. Sunt poluanti microbiologici (bacterii, virusi, paraziti), ce pot cauza febra tifoida, dizenterie, hepatita, meningita, diaree, etc.; anorganici (plumb, mercur, arsen, cadmiu), ce determina afectiuni ale creierului, ale nervilor, tulburari ale sistemului respirator, afectiuni ale inimii, dermatoze, etc. Toate aceste probleme ale apei nu se rezolva printr-o simpla fierbere, evident o mare parte din populatie are o practica destul de ciudata in sensul cumpararii apei de baut din comert, iar pentru gatit folosesc in continuare apa netratata. Aceste practici au un efect destul de negativ pe termen lung asupra sanatatii si mai ales asupra bugetului, pentru ca aici nu vorbim numai de cheltuielile cu apa, ci si de costul aparitiei unor probleme de sanatate. Cu totii suntem de acord ca  daca efectele neplacute asupra organismului ar aparea imediat prin consumarea de apa slab calitativ, am lua cu siguranta masuri de preventie azi, insa din pacate efectele sunt in timp.

Gratie filtrelor de apa Filtre Apa Aquasana, apa isi pierde mirosul si gustul neplacut, eliminandu-se totodata clorul si alte impuritati. Acestea sunt extrem de eficiente, fiind o solutie inovatoare de inlocuire a apei plate, putand fi utilizata atat pentru baut, cat si pentru gatit. Aceste filtre se adreseaza locuintelor care se alimenteaza cu apa de la reteaua urbana. Un aspect de care trebuie tinut cont e faptul ca o data la 6 luni filtrele de rezerva trebuiesc inlocuite.

Trebuie sa stiti si faptul ca, in comparatie cu utilizarea apei plate, utilizarea acestor produse prezinta avantaje si din punct de vedere financiar. De exemplu, in cazul unei familii formate din 4 membri, investitia este amortizata in 5 luni.

Asadar, nu mai stati pe ganduri! Apa e parte integranta a functiilor noastre biologice, prezenta la toate nivelurile, iar calitatea ei este, indiscutabil, de o importanta vitala. Pentru asta achizitionati si instalati Filtrele Apa Aquasana!

Date de contact:

Str. Litovoiu Voda 1, 550075 Sibiu

Informatii generale: office@enqan.ro

Cont yahoo: aquasana.romania@yahoo.com

Marketing: marketing@enqan.ro

Suport si service: service@enqan.ro

Telverde: 0800 008014

Tel: 0727 328288

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/filtre-apa-aquasana-importanta-instalarii-filtrelor-de-apa