Hella – Pentru confortul si siguranta ta

Brasov - 21 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Sunt foarte multe motivele pentru care rulourile suprapuse ar trebui sa faca parte din amenajarea casei tale. De la o intimitate sporita la protectie, ele indeplinesc numeroase functii de care ai nevoie pentru confort si siguranta. Insa care sunt tipurile de rulouri din care poti alege si cine ti le ofera la o calitate superioara?

Hella – Pentru confortul si siguranta ta

Rulourile exterioare suprapuse in caseta sunt folosite pentru ferestre, pereti de sticla si intrari din 4 motive: pentru protectia impotriva luminii prea puternice, protectia anti-efractie, obturarea vederii din afara in interior (pentru intimitate) si pentru protectia fonica. Ele vin insa si cu alte avantaje, precum posibilitatea reglarii cantitatii de lumina lasata in interior, izolare termica si implicit o scadere a costurilor cu energia, protectie impotriva intemperiilor si obtinerea unui design placut al exteriorului.

De la cine cumperi rulouri suprapuse de calitate?

Hella este unul din cei mai cunoscuti ofertanti in acest domeniu, compania fiind renumita pentru numeroasele solutii furnizate in vederea protectiei solare. Produsele comercializate sunt disponibile in multe variante, pentru a veni in intampinarea cerintelor diferite ale fiecarui client in ceea ce priveste celelalte functii atribuite sistemelor, inafara celei de umbrire. Astfel, Hella pune la dispozitie mai multe modele de sisteme cu caseta, sisteme de umbrire pentru gradini si pentru fatade, sisteme interioare de umbrire, storuri si jaluzele, rulouri exterioare, copertine, sisteme automate si produse pentru protectia antiinsecte.

Printre avantajele unei colaborari cu aceasta companie de top se numara diversitatea functionala, design-ul ce iese din tiparul obisnuit si durata lunga de exploatare a produselor. Hella aduce multiple inovatii in acest domeniu si vine cu solutii potrivite fiecarui utilizator.

Ce rulouri suprapuse alegi din oferta?

In functie de necesitatile tale, poti opta intre rulourile exterioare aplicate Nova, rulourile Nova pentru reglarea luminii, rulourile Nova Top Safe sau rulourile incastrate ERO.

Rulouri exterioare aplicate Nova

Utile in special pentru protectia solara si la intemperii, acestea au un design ce se adapteaza la orice stil de arhitectura. Pot fi rotunjite sau patrate si au o dimensiune redusa a casetei, astfel ca se monteaza usor la fereastra. Rulourile acestea sunt si excelente elemente de reducere a consumului energetic, datorita izolarii termice pe care o furnizeaza. Ele pot fi cu caseta extrudata sau laminata si dotate cu termoizolatie suplimentara.

Rulouri Nova pentru reglarea luminii

Aceasta categorie aduce cel mai inalt nivel de confort luminos, prin profilele translucide care dozeaza fin lumina ce patrunde in incaperi. Aceste profile sunt unice pe piata si au mai multe forme constructive, drepte sau cu denivelari in pozitie inchisa. Intinse, ele permit o buna ventilare a incaperii. Ca si celelalte tipuri de rulouri suprapuse, si acestea contribuie la un confort termic excelent.

Rulouri Nova Top Safe

Protectia anti-efractie este asigurata cu acestea, datorita insertiei duble de neopren si otel existenta in sina de capat si a sinei de ghidare prevazuta cu siguranta suplimentara contra demontarii. Rulourile acestea sunt insotite de siguranta brevetata impotriva impingerii de jos in sus de catre persoane din exterior. Ele pot fi actionate cu manivela sau prin comanda automata.

Rulouri incastrate ERO

Acestea sunt rulouri suprapuse clasice, integrate in perete, neaparente. Sunt bune izolatoare fonice si pot fi dotate cu alte elemente precum termoizolatie suplimentara, plasa antiinsecte, etc. Pot fi actionate fie din interior, fie din exterior.

Cu Hella obtii nivelul de confort si siguranta dorita! Alege rulourile potrivite casei tale!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/hella-pentru-confortul-si-siguranta-ta