Herald Com Impex Oradea – liderul constructiilor si instalatiilor de calitate

Brasov - 6 martie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Constructii de case, amenajari interioare si exterioare, mansardari, instalatii electrice performante, pardoseli si constructii industriale sau instalatii de incalzire, la cel mai bun raport calitate/pret – le gasesti pe toate in oferta generoase a firmei Herald Com Impex din Oradea .

Herald Com Impex- amenajari exterioare

Herald Com Impex- amenajari exterioare

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul constructiilor civile si industriale, Herald Com Impex reprezinta un nume in elita investitorilor in domeniu, fapt demonstrat si de portofoliul impresionat de clienti ai firmei.

Personalul calificat in domeniu, mereu la dispozitia clientilor si preocupat de toate detaliile de executie, materialele de cea mai buna calitate folosite in lucrari si serviciile ireprosabile oferite partenerilor si colaboratorilor au facut din firma Herald Com Impex Oradea un lider in domeniul constructiilor.

Compania stie sa-si respecte, aprecieze si multumeasca pe deplin toti clientii, motiv pentru care isi perfectioneaza permanent atat aria serviciilor oferite cat si pe cea a solutiilor dedicate fiecarui proiect in parte.

Atentia la detalii, flexibilitatea manifestata in parteneriatele incheiate, respectul fata de cerintele si exigentele clientilor sunt doar o parte dintre detaliile care fac din compania Herald Com Impex un partener de nadejde in orice situatie.

Herald Com Impex stie ce este important pentru clientul sau, motiv pentru care intotdeauna isi onoreaza angajamentele luate si isi respecta cu strictete termenele limita impuse lucrarilor ori proiectelor.

Calitatea serviciilor oferite partenerilor este esentiala, motiv pentru care folosim intotdeauna doar echipamente de ultima generatie si materialele cele mai calitative de pe piata.

Si pentru ca este o firma care se respecta, Herald Com Impex le ofera clientilor sai servicii extrem de variate, demonstrandu-si permanent profesionalismul si corectitudinea atat in domeniul constructiilor industriale cat si in cel al constructiilor civile.

Herald Com Impex este compania care iti garanteaza cele mai bune servicii, de la proiecte la finalizari, in timp record, cu preturile cele mai accesibile de pe piata.

Ne mandrim cu experienta noastra, cu lucrarile de calitate pe care le-am executat de-a lungul timpului - de la pardoseli industriale si constructii industriale la renovari de case si apartamente, de la mansardari la amenajari interioare, de la constructii de case la amenajarile exterioare, de la instalatiile electrice si/sau sanitare, la instalatiile de incalzire si hidranti.

Punem pret pe multumirea si satisfactia fiecarui client care apeleaza la serviciile firmei noastre, motiv pentru care tratam cu respect si profesionalism fiecare proiect in parte.

Stim ca garantia lucrarilor efectuate de noi reprezinta cartea de vizita de succes a firmei Herald Com Impex si tocmai de aceea nu facem niciodata rabat in alegerea materialelor necesare fiecarui proiect in parte.

Suntem experti in realizarea instalatiilor electrice profesionale, le oferim clientilor solutiile optime realizarii fiecarei lucrari, implementam tehnologii ce le confera proiectelor finalizate cea mai lunga perioada de utilizare.

Herald Com Impex stie ce inseamna calitatea, stie ca o economie temporara la materiale poate genera in timp riscuri majore in cadrul instalatiei electrice, ceea ce va implica cheltuieli suplimentare pe termen lung.

Stim ca toate componentele de calitate indoielnica, ca si lucrarile executate de personalul necalificat te expun riscurilor nenumarate, cu atat mai mult cu cat in cauza sunt implicate izolatii ori circuite electrice.

De ce sa risti producerea unui scurt-circuit ce poate fi deseori cauza unui incendiu de proportii ? De ce sa risti sa pierzi totul, din cauza unui parteneriat nepotrivit ?

Compania Herald Com Impex iti ofera siguranta pe termen lung, garantandu-ti calitatea lucrarilor electrice efectuate.

Suntem buni profesionisti, respectam standardele de calitate si ne mandrim si cu

serviciile complete de cablare a cladirilor , de la instalatii electrice la retele structurate pentru calculatoare si telefonie, de la instalatii CATV- SAT la wireless.

Suntem echipa perfecta de care ai tu nevoie, specialistii Herald Com Impex oferindu-ti lucrari de calitate in orice domeniu al constructiilor, inclusiv in  instalarea si configurarea echipamentelor aferente (routere, switch-uri, centrale telefonice, calculatoare, imprimante, servere, etc).

Cu Herald Com Impex faci economie de timp si bani, avand si garantia lucrarilor de calitate.

Iti oferim solutiile cele mai bune pentru optimizarea consumului de energie electrica, dar si instalatii electrice de siguranta si iluminat “exit”, folosite cu precadere in cladirile in care exista aglomerari, gen birouri, scoli, institutii publice ori ansambluri de locuinte.

Acestea sunt foarte utile in cazul evacuarilor, al pericolelor de tot felul sau in cazul penelor de curent.

Sistemele de iluminat siguranta “exit”, pe care firma Herald Com Impex le pune la dispozitia clientilor interesati sunt prevazute cu baterii interne, conectate permanent la reteaua interna de electricitate astfel incat la intreruperea alimentarii cu energie electrica se realizeaza pornirea automata, prin iluminarea spatiului respectiv pe o perioada necesara evacuarii ori rezolvarii situatiei aparute.

Compania Herald Com Impex din Oradea este cea mai buna alegere pe care o poti face daca iti doresti un partener responsabil, de incredere si profesionist in domeniul instalatiilor sau al constructiilor.

Profesionalismul ne reprezinta, experienta ne recomanda.

Herald Com Impex Oradea – partenerul tau de succes!