Herold Trade – Avantajele cabinelor de dus Insignia

Oradea - 14 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Herold Trade este unicul reprezentant al cabinelor de dus Insignia in Romania, dotate cu ultima tehnologie de hidromasaj si sauna. Acestea sunt produse in Anglia cu tehnologia Bluetooth in numeroase modele si dimensiuni, excelente pentru montarea in baile din hoteluri, pensiuni, complexuri sau chiar in baia de acasa.

Herold Trade – Avantajele cabinelor de dus Insignia

Care sunt avantajele cabinelor de dus Insignia?

In toate modelele de cabine de dus Insignia gasesti compatibilitatea Bluetooth cu care te poti conecta la dispozitivele din apropiere pe o raza de 10 metri. Astfel, prin panoul de comanda din interior poti asculta muzica de pe alte gadgeturi, conectandu-le la ele. Tot prin aceasta tehnologie, poti raspunde la telefonul mobil din interiorul cabinei. Pentru divertisment, cabina se poate conecta la alte dispozitive si prin USB. Aceasta este inovatia pe care o aduce Insignia in constructia acestor produse, dar sa vedem si care sunt principalele caracteristici ale lor.

Dotari cabine de dus Insignia


Cabinele de dus Insignia sunt construite cu structura metalica din aluminiu, culoare mata. Cada este din ABS, material cu armatura din fibra de sticla, ce ii confera o rezistenta superioara. Sticla utilizata este securizata si cu grosimea de 5 mm. Cabinele sunt dotate cu urmatoarele:

- panouri de comanda LCD sau cu touchscreen

- sistem Hi-Fi si sistem de conectare la un CD player; unele modele au si sistem mp3 si radio

- difuzor, ventilator, etajera din sticla

- dus in tavan si para de dus de mana

- sistem de iluminat exterior cu LED-uri incorporat si iluminat in tavan

- cadita prevazuta cu sistem de reglare

- unele modele cu scaun si podea din lemn incluse

Optiuni de hidromasaj la cabinele de dus Insignia

Toate modelele de cabine de dus Insignia sunt prevazute cu diuze pentru hidromasaj pe un panel cromat, mari si mobile. Acestea sunt in numar de 6 sau 8 in general. Pe langa acestea, la unele modele se adauga diuze de aeromasaj in cada si sistem de hidromasaj pentru picioare in cada. Acestea ofera o experienta completa de relaxare si energizare a organismului si ajuta pielea sa se curete de celulele moarte.

Cabine de dus Insignia cu hidromasaj si generator de aburi

Cabinele de dus Insignia care au si sauna reprezinta cele mai avansate modele in ceea ce priveste tehnologia folosita si experienta utilizatorului. Acestea folosesc un generator de aburi cu putere de 3 kW pentru a crea sauna umeda in cabina. In plus, sunt prevazute cu un buton de alarma, util in cazurile in care nu te simti bine in timpul saunei si ai nevoie de ajutorul cuiva. Au un sistem magnetic de blocare a usilor si au si optiunea de cromoterapie, nu doar de sauna.

Modelele furnizate prin intermediul Herold Trade au mai multe dimensiuni si se monteaza pe colt, la perete sau cu dispunere pe dreapta sau pe stanga. In catalogul prezentat pe site gasesti si instructiunile de montaj si mai multe detalii tehnice. Cabinele de dus Insignia sunt certificate CE si aprobate ISO 9001, au functii moderne, sunt sigure in exploatare si au un design inovativ. Daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele prezentate, plaseaza comanda ta la Herold Trade!