Hrana pentru pisici de la Petshopmall, grija de care orice animal de companie are nevoie

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip General in Afaceri

Petshopmall este un magazin online perfect pentru oamenii aflati in cautare de hrana pentru pisici sanatoasa, potrivita pentru orice tip de animal, la preturi corecte, cu mult mai mici decat cele din magazinele de hrana traditionale.

hrana pentru pisici

hrana pentru pisici

Mai mult, produsele se livreaza direct acasa, prin curier, in cel mai scurt timp posibil, in toata tara. Astfel, de an i de zile, Petshopmall a incercat sa gaseasca acele produse createspecial pentru a satisface cele mai mari necesitatile ale animalelor de companie, indiferent de rasa, varsta sau preferinte.

Economie de bani si timp doar prin Petshopmall

In prezent, timpul si banii sunt doua dintre resursele pe care fiecare om trebuie sa le aiba in vedere. O viata agitata poate de multe ori sa deterioreze relatia dintre un om si animalul sau. Cei care aleg hrana pentru pisici de la Petshopmall inteleg aceste lucruri, astfel ca aleg sa poate cumpara cele mai bune produse, la preturi mici, concomitent cu o serie de servicii post-vanzare premium.

Alaturi de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 de lei, acest magazin online ofera asistenta gratuita clientilor care inca nu sunt decisi ce mancare pentru pisici ar trebui sa aleaga. Mai mult, iubitorii de animale aflati la inceput de drum pot astfel sa primeasca ajutorul de care au nevoie pentru a avea in casa feline fericite si iubitoare.

Este cunoscut faptul ca pisicile sunt printre cele mai pretentioase animale, mai ales atunci cand vine vorba de hrana. O mancare perfecta, echilibrata, poate duce la o stare de bine pe termen lung si o durata de viata a animalului iubit mai mare. Indiferent ca este vorba de pui sau de adulti, fiecare felina in parte trebuie ingrijita corespunzator. 

Hrana pentru pisici deosebite doar la cateva click-uri distanta

Petshopmall sta la dispozitia clientilor non-stop. Orice comanda poate fi finalizata doar prin cateva click-uri. Alaturi de produse la cele mai bune preturi, livrate in cel mai scurt timp direct acasa, acest magazin are in plan sa ofere doar hrana pentru pisici de la branduri de renume, care si-au dovedit in timp dragostea si atasarea fata de pisici.

In acelasi timp, orice client Petshopmall se poate bucura de oferte atractive si produse dintre cele mai noi si mai performante. Mai mult, pe langa hrana pentru pisici, clientii pot achizitiona produse pentru o gama larga de animale de companie, magazinul fiind dotat complet astfel incat sa satisfaca toate nevoile pe care iubitorii romani de animale ar putea sa le aiba.

De asemenea, plata se poate face atat ramburs, in momentul primirii coletului direct la usa, cat si prin card bancar sau ordin de plata.

Magazinul Petshopmall, locul perfect pentru animalele de companie

Despre Zoom-Biz

De ani de zile Petshopmall reuseste sa aduca pe piata o serie de produse de calitate din gama hrana pentru pisici, oferind iubitorilor de feline atat mancare la preturi avantajoase, cat si o mana de ajutor sigura celor care sunt la inceput de drum si nu stiu cum sa ofere tot ce este mai bun animalului lor de companie.