Hyperion Trade – Avantajele elementelor brodate!

Sanleani - 20 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Hyperion Trade este o companie infiintata in Arad care are ca obiect de activitate realizarea de elemente brodate.

Hyperion Trade – Avantajele elementelor brodate!

         Aplicarea broderiilor are un impact vizual puternic si confera un plus de eleganta si un aspect exclusivist. Broderia este o arta si o forma de personalizare a produselor sau a hainelor. Compania Hyperion Trade realizeaza broderii computerizate, in sensul ca imaginile trimise in diverse formate de catre clienti sunt transpuse intr-un program perceput de masina de brodat prin intermediul unui soft dedicat. Se realizeaza modele 3D sau mostre care, dupa ce sunt aprobate de clienti, se transforma in broderii aplicate prin coasere sau cu scai pe materialele textile. Dispunand de acesta tehnologie de ultima generatie, Hyperion Trade efectueaza lucrari de cea mai buna calitate.

          Broderia este o arta de decoratiuni textile cu traditie, fiind si un mod de personalizare atat a produselor textile, cat si al altor materiale. Clientii opteaza pentru broderie atunci cand doresc reprezentarea elementelor personalizate la cea mai buna calitate posibila si cu un impact vizual puternic. Broderiile realizate se caracterizeaza prin durabilitate astfel incat nu se deterioreaza dupa spalari multiple, au un raport bun calitate-pret si confera o calitate excelenta a produsului finit comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile.

          Cu o vasta experienta in operarea masinilor de brodat si realizarea de matrite dupa anumite formate, firma colaboreaza cu institutii publice, cluburi sportive, scoli, universitati, producatori de echipamente textile si de protectie, hoteluri, pensiuni, restaurante. Broderiile sunt utilizate in special pentru personalizarea unor materiale textile pentru a promova o idee, un logo sau o imagine reprezentativa sau sa-si transpuna imaginatia in ceva palpabil si sa infrumuseteze articolele detinute. Firma Hyperion Trade realizeaza broderii diverse atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice in mai multe scopuri. Realizarea matritei pentru masina de brodat conform modelului furnizat este gratuita. Pretul este in functie de numarul de cusaturi, complexitate si volumul comenzii, intotdeauna un pret pertinent. Comenzile sunt cu un numar minim de 10 de bucati la fel. Compania Hyperion Trade macheteaza fiecare model din formatul trimis de client pentru reprezentarea fidela a acestuia si apoi il trece la multiplicare pe masinile de brodat. Emblemele se aplica direct pe articolul de imbracaminte si pot fi cusute sau lipite cu banda scai.  

         Hyperion Trade este alegerea potrivita pentru realizarea unor broderii de calitate, personalizate dupa nevoile tale. Trimite pe e-mail grafica dorita, impreuna cu detaliile de rigoare si firma va realiza modelul dorit. Hyperion Trade opereaza gratuit oricate modificari sunt necesare pentru prezentarea matritei 3D, pana in momentul in care broderia arata exact cum doreste clientul.

          Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite, precum si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a companiei Hyperion Trade sau consulta unul dintre reprezentantii firmei. Firma garanteaza o perioada scurta de realizare a brodajelor datorita echipamentelor utilizate si livrari in orice punct al tarii prin serviciile de curierat. Marele avantaj al personalizarii prin brodare este faptul ca inscrisurile si reprezentarile grafice nu au cum sa se stearga sau sa-si modifice forma, pentru ca sunt cusute direct pe material. Conteaza pe elementele brodate oferite de Hyperion Trade si nu vei da gres.

Datele de contact ale firmei Hyperion Trade

Adresa firmei: Nr. 227, Sanleani, Arad

Telefon: 0357 402 248

Email: office@broderie-ro.ro