Ikosar stie ce iti trebuie in materie de benzi transportoare cauciuc!

Targu Neamt - 8 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Tu ce benzi transportoare din cauciuc intentionezi sa iti procuri pentru linia ta de transport? Te-ai gandit vreodata sa apelezi direct la un producator autorizat pentru a avea garantie maxima? Ikosar este un astfel de producator la care vei gasi intotdeauna benzi transportoare cauciuc si nu numai, benzi pe care sa le adaugi in stocul tau de echipamente de logistica. Daca nu ai avut ocazia sa faci cunostinta cu cei de la Ikosar, acum a sosit momentul.

Ikosar stie ce iti trebuie in materie de benzi transportoare cauciuc!

Firma de profil dispune de o gama variata de benzi transportoare cauciuc de unde poti opta pentru cele de care ai nevoie, dar si de alte articole tehnice din cauciuc care isi gasesc locul in diverse domenii. Pentru toate informatiile necesare, reprezentantii Ikosar iti stau la dispozitie si te vor ajuta pentru a face investitii pe masura nevoilor tale.

Ce tipuri de benzi transportoare cauciuc poti alege?

Benzile transportoare si-au facut locul in diferite domenii ale industriei intrucat faciliteaza transportul produselor, marfurilor, volumurilor de orice fel. Daca te gandesti serios sa investesti in benzi transportoare cauciuc, este foarte important sa te adresezi doar producatorilor sau furnizorilor autorizati: in acest fel, vei avea garantia calitatii ireprosabile a produselor achizitionate.

In materie de benzi transportoare cauciuc, piata de profil iti ofera mai multe alternative cum ar fi: benzi transportoare cu insertie textile pentru uz general, benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta, benzi transportoare cu racleti in V turnati, benzi transportoare cu racleti in Y si tip chevron aplicati, benzi transportoare cu fata antiderapanta tip non skid, benzi transportoare cu aplicatii speciale. Toate aceste tipuri de benzi sunt concepute pentru anumite produse care urmeaza a fi transportate.

Pentru materialele obisnuite de orice fel, se poate recurge la benzi transportoare cauciuc pentru uz general. De asemenea, daca este vorba despre marfuri voluminoase, cel mai indicat este sa te orietenzi spre benzi cu racleti transversali, in timp ce benzile cu fata antiderapanta au un rol semnificativ in sporirea aderentei materialului transportat.

Atat pentru industria alimentara cat si pentru industria de prelucrare a lemnului, se pot avea in vedere benzi transportoare speciale care se remarca prin faptul ca sunt extrem de subtiri si rezistente la rupere. La baza acestor benzi transportoare din cauciuc, se pot afla atat cauciucul alimentar, cat si tesatura de bumbac, materialul textil, pasla etc. Preturile pe care va trebui sa le platesti pentru aceste benzi trebuie sa reflecte intotdeauna calitatea.  

Ajutorul in alegerea de benzi transportoare cauciuc vine de la Ikosar!

Si tu te poti orienta spre benzi transportoare cauciuc inca de acum multumita celor de la Ikosar! Aceasta firma cu renume in ceea ce priveste productia si distributia de articole tehnice din cauciuc iti va asigura produsele de care ai nevoie pentru afacerea ta. Poti oricand achizitiona de la cei de la Ikosar curele late de transmisie, garnituri, covoare din cauciuc, platforme electroizolante necesare in diverse sectoare ale industriei. In cazul in care ai nevoie de consultanta de specialitate, cei de la Ikosar iti pot raspunde la intrebarile pe care le ai. Contacteaza-i oricand si alege calitate pentru a avea succes in afacerea ta!

Benzi transportoare cauciuc de la Ikosar – o oferta bogata isi asteapta clientii!