Iluminatul public este mai ieftin cu lampi stradale cu led-uri de la Solar Watts!

Braila - 6 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Scaderea costurilor la factura de energie electrica reprezinta o prioritate nu doar pentru persoanele fizice, ci si pentru autoritatile locale care se ocupa de gestionarea fondurilor pentru administratia publica, asadar, optiunea pentru utilizarea de lampi stradale cu led-uri nu este deloc surprinzatoare, avand in vedere avantajul major pe care acestea le ofera din punct de vedere al consumului.

Iluminatul public este mai ieftin cu lampi stradale cu led-uri de la Solar Watts!

Avantajele modelelor de lampi stradale cu led-uri

Spre deosebire de lampile stradale clasice, care functioneaza cu mercur, halogen sau ioduri metalice, modelele cu led-uri folosesc astfel de becuri ce sunt mai rentabile atat fata de elementele mentionate, cat si fata de becurile obisnuite.

Becurile de tip led au o durata mai mare de viata, si cel mai important, un consum mai mic de energie, aspecte ce se traduc prin posibilitatea utilizarii pe o perioada indelungata de timp, respectiv scaderea valorii la factura de energie electrica.

Lumina emisa de catre led-uri nu este orbitoare, de aceea amplasarea lampilor de acest gen pe autostrazi si alte drumuri circulabile este mai mult decat indicata. Prezenta unei lumini care orbeste deranjeaza la condus, provocand totodata oboseala vizuala soferilor, iar de aici si pana la un accident rutier nu este decat un singur pas.

Asadar, montarea unor lampi stradale cu led-uri reprezinta si o masura de siguranta, care uneori poate salva vieti.

Datorita tipului de spatiu pentru care sunt destinate, corpurile de iluminat trebuie sa indeplineasca anumite insusiri, si anume: sa fie rezistente, atat impotriva socurilor mecanice, cat si a conditiilor meteo nefavorabile, sa porneasca automat, si nu in ultimul rand, sa necesite costuri si lucrari minime de intretinere.

De departe modelele de lampi care indeplinesc cu succes toate aspectele mentionate, cele cu led-uri se remarca prin duritatea caracteristica, capacitatea de aprindere fara intarzieri si mentenanta aproape de zero.

Cat priveste spatiile in care pot fi utilizate, pe langa strazi si autostrazi, amintim si: parcari, garaje, parcuri, alei, terminale de aeroporturi, chiar si curti si gradini intinse, ce apartin spatiilor industriale, institutiilor publice, s.a.m.d.

Lampi stradale cu led-uri la preturi accesibile doar cu Solar Watts!

 Cand vine vorba de solutii eficiente pentru iluminatul economic si ieftin, cea mai indicata companie care va poate furniza corpurile de iluminat necesare este Solar Watts.

Cu sediul in Braila, Solar Watts se ocupa cu productia, importul si distribuirea de corpuri de iluminat cu led-uri, dar si panouri solare fotovoltaice, produse pe care le ofera tuturor celor interesati la un raport optim calitate-pret.

Pe langa lampile industriale, corpurile de iluminat pentru spatiile comerciale, spoturi de tavan, proiectoare, lampi incastrabile si becuri propriu-zise, Solar Watts va pune la dispozitie si lampi stradale cu led-uri, disponibile la randul lor cu mai multe modele.

Acum va puteti bucura de numeroasele avantaje pe care becurile led le ofera, achizitionand, in functie de cerinte si nevoi, produsele Solar Watts.

Activa pe piata romaneasca de profil inca din 2009, firma din Braila ofera solutii complete de iluminat care au ca scop scaderea costurilor la factura de energie, si nu in ultimul rand, protejarea mediului inconjurator.