Implantologie dentara de calitate cu Medicinetic

Craiova - 19 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Sanatatea danturii si a cavitatii bucale este esentiala pentru sanatatea intregului organism. Daca la acest nivel apar probleme precum cariile, aftele sau paradontoza, cauzele pot fi mult mai adanci si mai periculoase decat o igiena precara a dintilor si tocmai de aceea trebuie luate masuri corespunzatoare. Este indicat sa consulti un medic dentist inca dinainte de a aparea diferite probleme, deci sa adopti controale periodice preventive. In cazul in care situatia nu a putut fi evitata, cum ar fi paradontoza, caz in care iti cad dintii pur si simplu chiar daca ei sunt sanatosi, poti apela la servicii dentare precum implantologia. Cabinetele de stomatologie sunt numeroase, insa daca esti din Craiova poti apela cu incredere la Medicinetic si la Dr. Loreta Tohaneanu.

Implantologie dentara de calitate cu Medicinetic

Implantul dentar este o radacina artificiala, confectionata din titan sau din zirconiu si care inlocuieste cu succes radacina naturala a dintelui. Scopul implantului dentar este acela de a crea un suport viabil pentru a realiza coroane sau punti dentare. Acest lucru se realizeaza numai atunci cand pe arcada din cavitatea bucala nu mai exista alti dinti sau dintii existenti nu sunt potriviti pentru acest tip de interventie.

Implantul dentar seamana cu un surub a carui relief este diferit in functie de factori precum categoria si producatorul.

In zilele noastre cel mai intalnit implant dentar este acela alcatuit din titan, care este inserat cu totul in osul maxilar sau in cel mandibular si in jurul lui, ulterior, se formeaza substanta osoasa.

Implantologia dentara nu este dureroasa, caci se realizeaza sub anestezie locala.

Pasi ai implatologiei dentare:

1. Consultatia. Medicul specializat in implantologie dentara trebuie sa inceapa mai intai cu o analiza atenta si detaliata a situatiei. El este dator sa explice pacientului tot ceea ce a constatat si sa stabileasca impreuna cu acesta un plan de lucru. In unele cazuri sunt indicate diferite examene complementare precum radiografiile dentare si analize de baza ale sangelui. Toate acestea sunt luate in calcul pentru a evita aparitia oricarui risc.

2. A doua sedinta. Acum se analizeaza toate examenele cerute, se fac observatiile necesare, iar in cele din urma atat medicul cat si pacientul isi dau acceptul pentru ultima faza.

3. Inserarea implantului. In prima faza se creeaza o cavitate in os cu ajutorul unei freze speciale. Apoi urmeaza infiletarea implantului dentar. Dupa infiletare se trece la sutura gingiei. Incepand cu acest moment implantul nu mai este vizibil. Se lasa o perioada suficienta de timp de repaus, de cateva luni, si abia apoi se trece la urmatoarea faza si anume realizarea unei lucrari protetice.

Aceste implanturi sunt foarte bine tolerate si acceptate de catre organism, fiind o metoda eficienta pentru o dantura frumoasa si sanatoasa.

Despre Medicinetic

Medicinetic este o firma din Craiova care a luat nastere inca din anul 2000, cand s-a deschis primul cabinet stomatologic. In timp, firma si-a extins domeniul de activitate si a anexat acestui cabinet stomatologic si un cabinet de medicina sportiva si unul pentru kinetoterapie.

Medicinetic ofera pacientilor sai programe personalizate de  preventie, dar si de tratare a bolilor nu numai cu ajutorul medicinei clasice. Echipa Medicinetic pune mare accent pe practicarea sportului pentru propria sanatate, dar si ca forma de tratare a anumitor afectiuni. Cu ajutorul acestuia se pot evita chiar operatii dureroase si costisitoare.

Printre serviciile Medicinetic amintim de serviciile de medicina generala si medicina sportiva, kinetoterapia, stomatologia si implantologia dentara.

 Dr. Loreta Tohaneanu

 De ramura de stomatologie a companiei Medicinetic se ocupa Dr. Loreta Tohaneanu care are o vasta experienta in acest domeniu, fiind unul dintre cei mai cautati medici stomatologi din Craiova. Ea este fondatoarea Medicinetic si se bucura de multa recunoastere in domeniu. Cabinetul stomatologic al acesteia ofera servicii plombe, obturatii si albire dinti, chirurgie si de estetica generala, tratament pentru paradontoza, detartraj cu ultrasunete, toate la o calitate superioara.

Date de contact

 Denumire firma: Medicinetic

Adresa firma: Str. Corneliu Coposu, Nr. 103, Loc. Craiova, Jud. Dolj, Cod 200341

Telefon/fax firma: 0251.310.131

Mobil firma: 0744.386.329

Telefon Stomatologie : 0744.913.921

E-mail: office@medicinetic.com

Adresa web: www.medicinetic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/implantologie-dentara-de-calitate-cu-medicinetic