Imprimante multifunctionale – activitati de birotica la cele mai inalte standarde

BUCURESTI - 4 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

In orice firma sunt necesare imprimante multifunctionale. Indiferent de domeniul de activitate, este necesara pregatirea mapelor pentru sedinte, trimiterea faxurilor, printarea contractelor, scanarea unor acte etc.

Imprimante multifunctionale – activitati de birotica la cele mai inalte standarde

Orice secretara are nevoie de un produs cu care sa poata lucra bine si in timp util. De aceea, firma Acces Data Media Service va pune la dispozitie o oferta de imprimante multifunctionale. Nu va ramane decat sa alegeti produsul care vi se potriveste!

Oferta de imprimante multifunctionale

Daca doriti sa achizionati imprimante multifunctionale, in oferta Acces Data Media Service le veti gasi pe cele Laser Monocrom, Laser Color si Inkjet color. Nu trebuie decat sa faceti comanda, iar in scurt timp le veti primi acasa. Raportul avantajos calitate-pret, multiplele functii cu care sunt prevazute, precum si durata de functionare indelungata sunt doar trei dintre avantajele pe care le veti avea daca veti cumpara imprimante multifunctionale din acest magazin.

Ca sa va usurati activitatile zilnice si sa economisiti timp, aveti nevoie de un produs care sa faca mai multe lucruri. Spre exemplu, daca doriti sa scoateti la imprimanta niste cursuri si vreti sa printati si cateva imagini, puteti alege imprimante fie monocrom, fie color. Din prima categorie face parte o multifunctionala care serveste drept: fax, copiator, scanner si imprimanta. Le puteti alege in functie de nevoi. Daca aveti un birou si doriti sa va angajati secretara, atunci acesteia ii este de folos o imprimanta monocrom. In schimb, daca vreti sa dotati o editura sau o tipografie, va sunt necesare imprimante multifunctionale laser color.

Despre Acces Data Media Service

Daca sunteti in cautare de echipamente tehnice de calcul, luati legatura cu angajatii Acces Data Media Service. In functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra, ei va vor sfatui sa cumparati produsul de care aveti nevoie. In cazul in care nu puteti ajunge la firma sau locuiti in alta regiune, livrarea coletului se face prin Fan Curier.

Oferta Acces Data Media Service cuprinde: imprimante de tot felul, monitoare, notebook-uri, scannere, network storage, tablete, switch, videoproiectoare, UPS-uri etc.

3 motive sa cumparati de la Acces Data Media Service

Ca orice posibil client, sigur va intrebati de ce sa cumparati de aici si nu din alta parte. Iata cele trei motive pentru care se merita sa-ti achizitionezi imprimante multifunctionale de la Acces Data Media Service:

- echipa este bine organizata. Fiecare isi cunoaste cu precizie sarcinile, astfel ca personalul este capabil sa gestioneze activitatile eficient si intr-un timp cate mai scurt;

- clientii au fost si sunt atrasi de: preturile mici, amabilitatea si promptitudinea angajatilor, dar si de seriozitatea si profesionalismul cu care au fost si sunt tratati;

- se pune accent pe imbunatatirea continua a activitatilor, bineinteles respectandu-se tehnologia si standardele in domeniu.

 

Profitati de oferta Acces Data Media Service si dotati-va biroul cu produse si echipamente de cea mai buna calitate! Alegeti imprimante multifunctionale pentru a face economie si de timp, si de bani. Pentru detalii si comenzi sunati la numarul de telefon 021.230.35.97 sau mergeti la sediul firmei, aflat pe str. Drumul Taberei, nr. 82, bloc C16, sc. E, Ap. 26, Sector 6, Bucuresti.