Indiferent de greutate, Web Steel iti vine in ajutor!

Urlati - 3 iunie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Ai nevoie de cabluri de tractiune de cea mai buna calitate? Lucrezi in constructii si aceste cabluri iti sunt indispensabile? Nu ai gasit nici unde accesorii pentru cablurile de tractiune, accesorii ce suporta o greutate foarte mare, ajungand la sarcini de pana la 600 de tone? Nu deznadajdui si nu te lasa pagubas, deoarece Web Steel are pentru tine exact produsele de care ai nevoie. Daca mai pui la socoteala si calitatea acestor preduse, imbinate cu tehnica si costurile, atunci rezulta un parteneriat pe cinste intre tine si aceasta companie. Web Steel te asteapta pe site-ul companiei cu o gama variata de produse, iar noi suntem siguri ca asteptarile tale vor fi satisfacute!

Indiferent de greutate, Web Steel iti vine in ajutor!

Tracteaza cu Web Steel

Ce este un cablu? Cablul este de fapt o funie foarte groasa, a carei grosime difera in functie de rolul ei, si se obtine prin rasucirea mai multor fire de origine vegetala sau chiar metalica. Cablurile au un rol important in transport sau in ridicarea diverselor produse foarte grele.

Mergand pe firul acestei definitii vom intelege si ce este un cablu de tractiune. Deci, acesta este un element flexibil, rezistent, si are rolul de sustinere sau de tractiune. El se realizeaza prin cablare, adica prin rasucirea sau impletirea mai multor fire metalice intr-un manunchi.

Cablurile de tractiune sunt realizate din otel zicat, din otel mat sau din inox. Este important ca ele sa prezinte rezistenta si durabilitate in timp. Cablurile de tractiune se impart in mai multe categorii: cabluri simple, cabluri duble de constructie normala, cabluri duble de constructie combinata, cabluri speciale sau cabluri antigiratorii.

Domeniile in care aceste cabluri pot fi utilizate sunt numeroase si amintim: ancorare, aviatie, exploatare forestiera, constructii, macarale, sonde, ascensoare, foraj, ridicare, minerit sau foraj. Dupa cate observi, cablurile de tractiune au o larga raspandire si intrebuintare, ele devenind indispensabile in orice industrie.

Web Steel iti ofera toata aceasta gama de cabluri, la preturi foarte bune si la o calitate pe masura.

Web Steel nu te lasa la greu!

Stim ca-ti doresti produse de cea mai buna calitate, indiferent de domeniul in care lucrezi. Iar daca lucrezi in constructii si trebuie sa manipulezi marfa foarte grea, atunci cu atat mai mult ai nevoie de calitate la superlativ.

Insa nu trebuie sa-ti faci probleme, compania Web Steel iti sta alaturi cu produse dintre cele mai bune de pe piata. Aceasta firma este producatoare de cabluri de tractiune, care sunt fabricate in conformitate cu toate standardele, atat cele nationale, cat si internationale. Echipamentele de productie sunt moderne, astfel incat tot ceea ce iese de pe mainile echipei Web Steel sa indeplineasca cu brio sarcinile pentru care au fost concepute. Produsele nu necesita costuri de intretinere mari, ele permitandu-ti totodata sa faci economii atunci cand vine vorba de costurile de operare.

Pe langa aceste cabluri de tractiune, Web Steel iti mai pune la dispozitie si dispozitive pentru ridicarea din lant, din cablu sau din chinga, dar si sufe, palane, accesorii si echipamente hidraulie.

Dupa cate observi, Web Steel este bine „echipata”, produsele sunt de calitate si nu te vor lasa niciodata balta atunci cand vei avea cea mai mare nevoie! Pentru aceasta, Web Steel garanteaza!

Date de contact

Denumire firma: SC WEB STEEL SRL;

Adresa firma: Str. Cherba, Nr 53, Loc. Urlati, Jud. Prahova ;

Telefon firma: 0724-273.285 / 0244-445.107;

Fax firma: 0244-445.107;

E-mail: cabluritractiune@yahoo.com / office@cabluritractiune.ro;

Adresa web: www.cabluritractiune.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/indiferent-de-greutate-web-steel-iti-vine-in-ajutor