Instalatii electrice de orice tip de la Electric SG Instal

Timisoara - 6 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Instalatiile electrice, la fel ca instalatiile sanitare, cele de incalzire sau cele pentru aer conditionat, etc., prezinta o importanta deosebita datorita avantajelor pe care ni le aduc: confort sporit, siguranta, s.a. Compania Electric SG Instal pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate servicii de executie instalatii electrice in Timisoara, dar si servicii de executie pentru celelalte tipuri de instalatii enumerate anterior, dar nu numai.

Instalatii electrice de orice tip de la Electric SG Instal

Instalatiile electrice sunt acele instalatii care utilizeaza energia electrica pentru forta, iluminat sau alte scopuri casnice sau  industriale, ele situandu-se pe un loc fruntas in ceea ce priveste importanta lor in realizare si siguranta in exploatare. Acesta este un motiv suficient sa acordati o atentie deosebita alegerii electricienilor pentru executie sau/si pentru mentenanta, proiectare, s.a., a instalatiilor electrice.

Compania Electric SG Instal din Timisoara reuneste in cadrul sau doar inginieri si electricieni cu o inalta calificare, autorizati pentru prestarea unei game largi de servicii in acest domeniu: tablouri electrice, distributie de energie electrica de joasa tensiune, retele de voce/date, instalatii de supraveghere incendiu, instalatii de supraveghere antiefractie, instalatii de supraveghere video, instalatii control acces, instalatii de sonorizare, instalatii pentru alarmari tehnice si control stare si multe alte tipuri de automatizari industriale. Toate acestea sunt executate cu ajutorul unor echipamente performante si cu produse de calitate superioara pentru ca, ulterior, sa poata fi utilizate in conditii optime si sa aiba o durata mare de viata, aparatajul utilizat apartinand unor producatori de renume: Moeler, Siemens, ABB, Tracon, s.a.

Apeland la serviciile de executie instalatii electrice oferite de catre societatea Electric SG Instal, puteti fi convinsi ca expertii nostri va vor oferi solutii optime atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere economic astfel incat executarea, integrarea si exploatarea instalatiilor industriale si civile sa se ridice la standarde europene, indeplinind toate normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Proiectarea (realizarea integrala sau corelarea proiectelor), executia, service-ul si mentenanta instalatiilor electrice vor fi realizate conform celor mai exigente cerinte de catre un personal responsabil, bine instruit care detine toate cunostintele aferente acestui domeniu pentru a fi capabili sa va furnizeze servicii de exceptie, la standarde ridicate de performanta pentru toate tipurile de instalatii: electrice, termice, sanitare, climatizare si ventilatie.

Compania Electric SG Instal a fost fondata in anul 2007 din dorinta de a satisface un numar cat mai mare de necesitati din domeniul instalatiilor, practicand preturi corecte si avantajoase. Portofoliul bogat pe care l-am dobandit in decursul activitatii noastre denota capabilitatea personalului care activeaza in cadrul societatii. Dintre colaborarile de referinta pe care le-am legat, putem enumera cateva cu urmatorii clienti: SC Bos Atomotive Products SCS Arad, SC Mipet Exim SRL Bucuresti, SC Kromberg&Schubert SRL, East Trade SRL Bucuresti, s.a.

De fiecare data cand sunteti un cautarea unor servicii de calitate in acest domeniu, puteti apela cu incredere la echipa de specialisti a societatii Electric SG Instal din Timisoara si nu veti fi dezamagiti, ba dimpotriva, incantarea voastra va atinge cote maxime. Raspundem cu promptitudine, seriozitate si prefesionalism oricarei solicitari, indiferent de complexitatea ei. Va asteptam!

Contact:

Timișoara, Str. Podgoriei, nr. 1 A, Timisoara

0356 312 379 / 0751 233 797

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/instalatii-electrice-de-orice-tip-de-la-electric-sg-instal