Intretinere spatii verzi, floare la ureche in Timisoara prin compania Coman Spatii Verzi

Timisoara - 29 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri

Intretinerea unui spatiu verde este cel putin la fel de importanta ca si amenajarea in sine. Natura nu este statica, ea se schimba permanent, iar o gradina, un parc sau propria curte necesita periodic servicii de intretinere spatii verzi pentru a pastra acel sentiment de oaza de relaxare pe care il astepti de la un colt verde de natura.

Intretinere spatii verzi, floare la ureche in Timisoara prin compania Coman Spatii Verzi

Amenajare si intretinere spatii verzi in Timis de la Coman Spatii Verzi

Veste buna pentru timisoreni si pentru vecinii din judet!  Daca ai un teren numai bun pentru o transformare intr-o gradina de vis, te poti baza linistit si cu incredere pe o echipa profesionista de amenajari gradini si spatii verzi. Cei de la Coman Spatii Verzi se ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru a oferi spatiul verde mult visat. Si in plus, iti sunt alaturi permanent pentru retusuri si intretinere spatii verzi.

Serviciile de amenajari exterioare oferite de Coman Spatii Verzi incep de la pregatirea terenului si cuprind realizarea de obiective diverse precum iazuri si cascade ornamentale, sisteme de irigat computerizate, lucrari de drenaj, montare pavele sau piatra naturala. Montarea de gazon si amenajarea cu plante decorative, precum si plantarea de arbori si arbusti fac parte din activitatile principale ale firmei timisorene. Serviciile complete oferite de catre Coman Spatii Verzi pentru amenajarea de gradini si parcuri, le gasiti si aici: http://coman-spatiiverzi.ro/foto/2/amenaj-ri-exterioare.

Proces obligatoriu si realizat periodic, intretinerea spatiilor verzi este un serviciu indispensabil atat in ceea ce priveste parcurile si gradinile publice, cat si spatiile amenajate private. Oferta include reconditionarea gazonului prin tundere, reinsamantare, fertilizare si alte procedee specifice, cosmetizarea plantelor, tratarea si toaletarea arborilor, verificarea bunei functionarii a sistemelor de irigat si a computerelor de comanda. In functie de anotimp se pot adauga servicii conexe precum deszapezirea iarna, curatarea iazurilor toamna si adunarea frunzelor cazute, taierea copacilor primavara.

Coman Spatii Verzi este o firma specializata pe lucrari pe spatii verzi si aduce clientilor ei si beneficiile unei dotari tehnologice complete.

Daca ai o gradina de care te-ai ocupat cu succes pana acum, dar nu mai ai acelasi timp pe care sa-l petreci ingrijindu-te de ea sau daca simti ca iti lipseste un sfat profesionist, apeleaza cu incredere la serviciile de intretinere spatii verzi oferite de Coman Spatii Verzi, http://coman-spatiiverzi.ro/intretinere.

Servicii profesioniste de intretinere spatii verzi si comercializare de produse auxiliare, toate disponibile la Coman Spatii Verzi

O data ales terenul de amenajat, pot incepe pregatirile pentru crearea unei gradini de poveste. Incepe prin a selecta impreuna cu reprezentantii Coman Spatii Verzi produsele de care ai nevoie pentru a insufleti acea bucata de teren. Incepe de la alegerea arborilor, a pomilor fructiferi si a plantelor pe care vrei sa le plantezi. Nu uita de placerea de a culege propriile fructe din gradina si acorda o atentie deosebita si butasilor de mure, coacaze sau zmeura. Ai nevoie apoi de accesorii gradina, ghivece si obiecte decorative. Alege piatra pentru pavele si principalele atractii ale gradinii, precum statuete, iazuri sau fantani arteziene. Angajatii Coman Spatii Verzi iti vor sta alaturi pe tot parcursul procesului de proiectare.