Lackro Finishing: Cabine vopsire-uscare auto Linea ECO-AIR

Timisoara - 18 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Esti in cautarea unor cabine vopsire-uscare de cea mai buna calitate, care sa aiba la baza tehnologii moderne, de ultima generatie, cabine robuste, fiabile, estetice in acelasi timp si la preturi competitive? Opteaza pentru modelul Linea ECO-AIR, un renumit brand ce nu te va dezamagi. De unde il poti achizitiona? De la Lackro Finishing din Timisoara!

Lackro Finishing: Cabine vopsire-uscare auto Linea ECO-AIR

Ce sunt cabine vopsire-uscare auto Linea ECO-AIR

Unele dintre cele mai bune cabine vopsire-uscare auto sunt cele semnate Linea ECO-AIR. Acestea sunt cabine profesionale de vopsire si permit vopsirea autoturismelor in mediu controlat, lipsit de impuritati. De asemenea, aceste cabine permit si uscarea autoturismului in cele mai bune conditii si intr-un timp relativ scurt. Trebuie stiut ca aceste cabine sunt nepoluante si astfel permit protectia mediului inconjurator.

Din ce sunt realizate cabinele de vopsire-uscare de la Linea ECO-AIR? Sunt construite din panouri din tabla lisa, adica plana, la fel si tavanul si lateralele, toate componentele fiind vopsite in galben sau albastru la exterior si la interior in alb.

Panourile sunt de tip "sandwich" POLISOL si sunt produse cu DALTOFOAM TP 21054, adica sunt din clasa celor cu reactie la foc. In plus, panourile contin si profile ranforsate de tip “U”.

Cabinele de vopsire-uscare sunt izolate cu spuma poliuretanica cu “autostingere”, astfel incat in cazul unui incendiu, structura cabinelor rezista mai mult timp inainte de prabusire. Montajul cabinelor se face pe cadre de aluminiu. Iar in ceea ce priveste temperatura de uscare, aceasta este de 60-80 de grade Celsius.

Care sunt dimensiunile unei astfel de cabine? Lungimea standard este cuprinsa intre 6 si 20 de metri, latimea este cuprinsa intre 3,5 si 5 m, iar inaltimea variaza intre 2,5 si 5 m. Cum se face incalzirea aerului la interior? Se foloseste fie energie electrica, fie gaz, abur, apa calda sau combsutibil lichid.

De unde pot fi achizitionate cabine vopsire-uscare auto Linea ECO-AIR?

Pentru a intra in posesia unor cabine vopsire-uscare Linea ECO-AIR va trebui sa iei legatura cu echipa Lackro Finishing din Timisoara. Cine este Lackro Finishing? Aceasta companie s-a infiintat in anul 2005, iar scopul ei este de a comercializa in toata tara echipamente pentru acoperirea si protectia anticoroziva a diferitelor suprafete, echipamente ce au la baza tehnologie moderna, de ultima generatie.

Toate echipamentele pe care le poti cumpara de la Lackro Finishing sunt produse de catre nume renumite, branduri consacrate in acest domeniu, deosebit de rezistente, fiabile si cu ajutorul carora activitatea de zi cu zi a muncitorilor va fi cu mult usurata.

Printre aceste echipamente se numara si cabine vopsire-uscare auto Linea ECO-AIR, calitate de top, robustete, estetica, tehnologie moderna pana in cele mai mici detalii. Preturile sunt corecte, in special daca tii cont ca este vorba despre o investitie ce se face pe ani si ani de zile, o cabina care rezista foarte bine si la foc, unde autoturismele se pot vopsi in mediu controlat, iar uscarea se face impecabil si, pe deasupra, si repede.

Ai nevoie de detalii? Echipa Lackro Finishing iti sta oricand la dispozitie cu tot ceea ce vrei sa stii despre acest echipament performant care-ti va face viata mai usoara!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/lackro-finishing-cabine-vopsire-uscare-auto-linea-eco-air