Lasa berea sa curga in Pub centrul vechi Bucuresti!

BUCURESTI - 15 mai 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bere buna, concursuri, concerte live, muzica de calitate de la jukebox, distractie si voie buna, de toate ai parte in Pub centrul vechi Bucuresti.

Lasa berea sa curga in Pub centrul vechi Bucuresti!

Pub Universitatii Bucuresti este singurul pub de acest gen din Romania. Ce are special acest local? Faptul ca poti bea bere pe saturate fara sa trebuiasca sa chemi chelnerul pentru “refill”, ajutandu-te de dozatoarele de bere incorporate in mese. In acest mod poti savura bautura ta preferata impreuna cu cei mai buni prieteni fara ca halba sa ti se goleasca vreodata.

Iar daca-ti plac concursurile si vrei sa te afli printre fruntasi, da peste cap cele mai multe halbe cu bere si toata Romania, ba chiar si tari precum Cehia sau Austria, vor auzi de numele tau si de punctajul pe care l-ai obtinut.

Pub centrul vechi Bucuresti te asteapta cu bere pe saturate

 Stiai ca un pahar de bere consumat in fiecare zi este considerat si placere, dar si sanatate curata? Si asta nu o spunem noi, ci o echipa de cercetatori apartinand unor universitati cunoscute in toata lumea. Ei au ajuns la niste concluzii interesante pe care le vom enumera chiar acum:

 - In ciuda miturilor, s-a ajuns la concluzia ca berea nu ingrasa, deoarece continutul caloric este destul de redus;

- Berea reprezinta o sursa importanta de antioxidanti naturali, ceea ce se va reflecta asupra starii de sanatate a organismului tau;

- Berea contine siliciu, element ce combate osteoporoza;

- Berea reprezinta o sursa de fibre solubile, astfel incat tranzitul intestinal iti este asigurat in mod natural;

- Dupa efort fizic, berea este ideala pentru rehidratarea intregului organism;

- Berea este unul dintre putinele alimente care reduce riscul ca tu sa faci pietre la rinichi sau la bila;

- Daca bei in fiecare zi cate un pahar de bere colesterolul bun creste simtitor;

- Riscul de a face diabet de gradul 2 scade simtitor daca bei bere naturala;

- Boala Parkinson sta departe de bautorii de bere;

- Berea fara alcool este indicata chiar si mamelor care alapteaza, fiind o buna varianta pentru hidratare;

- Berea tine ulcerul departe.

Acestea fiind zise, intelegi acum de ce The Pub Universitatii situata in Centrul Vechi din Bucuresti ridica in slavi berea? Dupa cum observi, berea are numeroase avantaje si beneficii pentru sanatate si, in plus, tine prietenii aproape, la un pahar de vorba. Pardon, la o halba de vorba, o halba de bere si multa voie buna!

Ce fel de bere poti servi in Pub centrul vechi Bucuresti? Ei bine, la acest capitol te afli in Rai, Raiul berii. Poti comanda:

Bere Draugh: Staroptamen, Stella Artois, Beck’s, Hoegaarden, Leffe Blonde sau Lefe Bruin;Bere la sticla: toate sortimentele de mai sus si in plus bere Beck’s cu lamaie.

Insa lucrurile nu se opresc aici, poti servi vin, bauturi calde sau bauturi fara alcool, irish, whiskey, scotch, rom, gin, lichior si multe, multe altele.

Pub centrul vechi Bucuresti te invita la muzica live

 Si pentru ca distractia si voia buna merg mana-n mana cu muzica, The Pub Universitatii te invita la seri cu concerte live si muzica buna alaturi de mari artisti ai momentului. Pe langa muzica live poti asculta oricand doresti melodiile preferate direct de la jukebox-ul pub-ului.

De acum incolo, daca vrei sa-ti petreci seri de calitate alaturi de prieteni, alege The Pub Universitatii!