Magazin Euromagnet-Cea mai mare gama de produse magnetice din Romania! Primii si singurii din Bucuresti

BUCURESTI - 29 octombrie 2014

Comunicat tip General in Industrie

Peste 550 de produse magnetice, disponibile in stoc sau la comanda. Aceasta este oferta Euromagnet, companie ce anuta deschiderea primului si singurului magazin de magneti si produse magnetice din Bucuresti si al doilea din tara dupa sediul central aflat in Cluj.

Magazinul vine sa ofere nu doar produse, ci solutii personalizate pentru toti cei care doresc sa aiba accesul la o gama completa de magneti si produse magnetice de cea mai buna calitate.

Din cele peste 550 de articole prezente in oferta Euromagnet, aproximativ 400 sunt neodim, iar restul sunt reprezentate de magneti de ferite, magneti din SmCo, AINico, benzi, folii si etichete magnetice, separatoare, colectoare magnetice, magneti de ridicat, precum si multe alte produse magnetice.

In plus, Euromagnet ofera cea mai mare garantie la magneti neodim: 5 ani!

Showroom-ul si magazinul Euromagnet se afla pe strada Intr.Targu Frumos, Nr. 22, Et. 1, Sector  4, Bucuresti. Pe scurt, aceasta este adresa unde gasesti cea mai mare diversitate de magneti si produse magnetice din Romania!

Euromagnet-Magazin dedicat comercializarii de magneti si produse magnetice. Diversitate, calitate si preturi competitive!

De la motoare electrice si pana la experimente scolare, de la echipamente electronice si inchideri etanse, in aplicatii casnice ori industriale, magnetii sunt accesorii indispensabile. Pe scurt, magnetii permit un stil de viata modern si comod in acelasi timp.

Lumea asa cum o stim este greu de imaginat fara contributia unor magneti. De exemplu, magnetii permit pastrarea notitelor pe frigider, fiind la fel de utili si pentru citirea sau scrierea din interiorul hard-disk-ului unui calculator. Magnetii sunt utilizati pentru orientare, ca busola, dar si ca alternativa pentru extragerea cuielor din cenusa.

In propriul camin, in ateliere de productie, in industria auto, de constructii, ori in aplicatii stiintifice, magnetii ofera facilitati dintre cele mai diverse.

Pentru a fi eficient, un magnet trebuie sa ofere o fixare puternica, rezistenta la coroziune si nu in ultimul rand, rezistenta la temperaturi ridicate.

Euromagnet-Tot ceea ce ai nevoie in materie de magneti

Euromagnet, prin showroom-ul sau si prin magazinul de desfacere din Bucuresti, pune la dispozitia clientilor, magneti si produse magnetice de la A la Z.

Magazinul Euromagnet dispune de un stoc de peste 100 de articole diferite, urmand ca in viitorul apropiat sa marim stocul la circa 200. Daca cei interesati nu gasesc in oferta magazinului produsul de care au nevoie, acesta poate fi comandat, astfel incat in doar cateva zile el sa fie disponibil.

Portofoliul nostru de clienti este unul impresionant: peste 5200 de clienti diferiti, clienti carora le-am livrat in ultimii 4 ani, peste 2 tone de magneti. Acest fapt demonstreaza nu doar calitatea produselor comercializate, ci si gama bogata de articole disponibile.

In plus, Euromagnet are propria productie de produse magnetice, printre care: separatoare magnetice, colectoare, dispozitive de ridicat, precum si magneti publicitari/de frigider.

Magazinul preia atat comenzi telefonice, cat si comenzi online, cu livrare rapida oriunde in Romania, prin intermediul firmelor de curierat (livrare rapida, de pe o zi pe alta). Cu alte cuvinte, cu Euromagnet ai la dispozitie toate variantele de achizitionare!

Vrei sa alegi din cea mai bogata gama de magneti si produse magnetice din tara? Vino la magazinul Euromagnet din sector 4 Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9-17 si bucura-te de ofertele personalizate!

Date de contact:

Adresa: Intr.Targu Frumos, Nr.22, Et. 1, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0730-MAGNET (0730 624 638)

Email: bucuresti@euromagnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/magazin-euromagnet-cea-mai-mare-gama-de-produse-magnetice-din-romania-primii-si-singurii-din-bucuresti