Magazinul online GBC Star Corporation

Carei - 8 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Compania GBC Star Corporation SRL din localitatea Carei are pentru tine cea mai completa si variata gama de produse destinate adultilor, dar si copiilor, acestea apartinand cunoscutului brand ARES.

Avand peste 16 ani de experienta in domeniul confectiilor, firma GBC Star Corporation SRL se poate mandri cu faptul ca este detinatoarea in exclusitate, pe piata romaneasca a brandului ARES, produsele comercializate fiind la standarde performante de calitate.

Si pentru ca este o compania care se respecta si stie ce important este timpul pentru fiecare client ori partener de afaceri, GBC Star Corporation SRL iti livreaza orice produs comandat, in locatia indicata de tine, in cel mai scurt timp, serviciile de livrare fiind realizate prin intermediul retelei proprii de distributie a firmei.

Iar pentru ca vrea sa se mentina mereu in topul celor mai buni, firma GBC Star Corporation le ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda aproape instantaneu, orice produs dorit, direct de pe magazinul sau online, special conceput pentru o imagine inedita.

De pe magazinul online al firmei GBC Star Corporation din Carei poti comanda numeroase produse pentru adulti sau copii din marca ARES, acestea fiind disponibile in diferite marimi si modele, la preturi fara concurenta. In acest caz, amatorii calitatii si ai bunului gust au astfel posibilitatea sa vizualizeze toate produsele din categoria dorita, dar si sa comande exact ceea ce isi doresc.

E simplu, e rapid, e convenabil sa iti faci cumparaturile pe magazinul online al companiei GBC Star Corporation SRL  din Carei!

GBC Star Corporation comercializeaza produse Ares atat pentru adulti, cat si pentru copii, raportul calitate/pret fiind unul excelent.

Si daca adultii au de unde alege de pe magazinul online GBC Star Corporation, nici copii nu se pot plange, lor fiindu-le ‘dedicate’ modele inedite de balansoare, leagane, carucioare, marsurpii, haine pentru diferite varste, patuturi, scaune auto, triciclete si tarcuri.

Daca vrei sa-i faci o bucurie copilului tau, ii cumperi tot ceea ce isi doreste direct de pe magazinul online GBC Star Corporation, locul in care primeaza calitatea si bunul gust.

Firma GBC Star Corporation din Carei comercializeaza modele diferite de triciclete, dar si accesorii pentru acestea, la preturi fara concurenta. Produsele sunt rezistente si de calitate, au culori vii si atractive si sunt prevazute cu o serie de accesorii pentru siguranta copilului.

Centuri pentru sustinerea pozitiei celor mici, sprijinitor pentru picioare ori umbrelute diverse ce ii vor proteja de soare- sunt doar cateva dintre accesoriile pe care GBC Star Corporation le are in oferta sa, pentru clientii decisi sa le cumpere copiilor o tricicleta moderna.

Si daca tricicletele nu va incanta, de ce sa nu aruncati o privire si peste oferta de trotinete GBC Star Corporation?

Sunt rezistente, au culori deosebite si cu siguranta vor fi pe gustul copilului dumneavoastra. De ce sa mai alergati prin magazine in cautarea trotinetei perfecte? Pe magazinul online al firmei GBC Star Corporation din Carei gasesti cu siguranta exact trotineta de care ai nevoie! Comercializate la preturi fara concurenta, produsele iti sunt livrate direct la tine acasa, in cel mai scurt timp de la lansarea ferma a comenzii. Ce poate fi mai simplu si mai usor?

Te uiti, alegi si comanzi si copilul tau va fi mult mai fericit si mai cuminte!

Alege produsele special dedicate copiilor din oferta de nerefuzat a unui lider in domeniu, compania GBC Star Corporation din Carei!

GBC Star Corporation – calitate si rafinament, direct la tine acasa!

Contact:

GBC Star Corporation

str. Mihai Viteazul, nr. 40
Magazin de prezentare: Str. Mihai Viteazul nr. 23
Carei
Satu-Mare
445100
Romania
Tel: 0040 261 862233 (program 9,00-16,00)
Web: http://www.aresromania.ro