Matrix Computers – lideri in domeniul sistemelor de securitate

Arad - 29 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Cauti o companie specializata in domeniu sigurantei si protectiei care sa iti poata furniza sisteme de securitate si supraveghere video de cea mai buna calitate? Foarte simplu! Matrix Computers reprezinta solutia ideala, specialistii firmei oferindu-va un pachet complet de sisteme, produse si servicii din domeniul securitatii si supravegherii.

Sisteme alarma antiefractie

Instalarea unui sistem de alarma antiefractie se dovedeste a fi foarte importanta atunci cand ne gandim la protejarea bunurilor din locuinta sau pentru a proteja afacerea. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta si nu o cheltuiala gratuita sau un moft.

De obicei, acele persoane care au avut parte de astfel de evenimente  aleg sa isi monteze un sistem de alarma antiefractie, evitand in acest fel sa mai treaca prin neplaceri cauzate de furturi sau distrugeri.  Ce avantaje ofera un astfel de sistem: alertarea in caz de patrundere prin efractie, posibilitatea conectarii la un dispecerat de interventie, pentru anumite sisteme este posibila si controlarea sistemului de pe telefonul mobil, controlul angajatilor in caz de evenimente (fiecare angajat are un cod individual astfel veti avea o evidenta a persoanelor care armeaza si dearmeza) , descurajarea hotilor de a incerca sa patrunda in spatiul protejat, prin prezenta la vedere a sirenei exterioare si a stickerelor de marcaj, reduceri ale asigurarilor de locuinta sau spatii comerciale etc.

Matrix Computers – Servicii si produse

Dintre serviciile oferite de Matrix Computers putem aminti montajul, service-ul, proiectarea, inchirierea sistemelor de alarma, a sistemelor de supraveghere, a sistemelor antiincendiu, sistemelor de control acces, a interfoanelor si a videointerfoanelor.

Din portofoliul de clienti al firmei fac parte companii de renume precum: BT Asigurari Transilvania, Autotechnic, Romcon Car Plus, Metalcomp si lista poate continua.

Matrix Computers – Siguranta la superlativ

Firma Matrix Computers si-a inceput activitatea in 2001, activand in acea perioada ca un service de calculatoare si facand comert de diferite piese conexe calculatoarelor.

Scopul societatii este organizarea si desfasurarea unor activitati de comert si servicii de cea mai buna calitate, in asa fel incat clientii sa fie multumiti si sa se realizeze beneficii legale supuse regimului de impozitare in vigoare.

In 2001 societatea si-a extins activitatea, numarul de angajati incepand sa creasca treptat.

In anul 2002, in luna august, administratorul firmei opereaza modificari profunde in ceea ce priveste strategia de piata, modificari ce constau in asigurarea gratuita a service-ului la domiciliul clientului pe toata perioada garantiei, raspunsul prompt, transportul si instalarea gratuite, marirea perioade de garantie pana la 3 si chiar 5 ani la unele produse etc.

In anul 2005, compania se licentiaza in domeniul “sistemelor de securitate”, avand nr de licenta 0050/T, eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

In momentul de fata, specialistii companiei au reusit sa monteze peste 1500 de sisteme de alarma si peste 300 de sisteme de supraveghere video, aceste cifre dovedind implicarea firmei in domeniul securitatii.

Pentru orice tip de lucrare firma va ofera prezentarea generala a sistemului si referintele acestuia, specialistii asigurandu-se ca lucrarile sunt de cea mai buna calitate si fiabilitate.

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii in materie de siguranta si protectie, apelati la firma Matrix Computers.

Contact Matrix Computers:

Magazin – Calin Muntean
Arad, str. Vasile Goldis nr.6 Arad
ORAR: Luni -Vineri : 09 – 17
Sambata : 09 – 13
Telefon:  0257.338565
Fax: 0257.211108
Mobil: 0728.284589
E-mail: office@xmatrix.ro.

Vanzari on-line – Paul Ciupuliga
Telefon: 0758.224162
E-mail: vanzari@xmatrix.ro

Vanzari – Bak Cristian
Telefon: 0758.252261
E-mail: cristian.bak@xmatrix.ro