Mecaprom – pentru calitatea aerului din locuinta ta

Nasaud - 20 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Ai fost pus vreodata in situatia de a cauta grile de aerisire si de a nu gasi? Cauti grile de decompresie pentru semineul tau si nu ai intalnit inca un furnizor de incredere? Te-ai intrebat vreodata cum poti imbunatati calitatea aerului din locuinta ta printr-o activitate simpla, dar de mare efect? Ei bine, fie ca vorbim despre aerul cald, atunci cand utilizezi diverse produse pentru a-ti incalzi locuinta, precum semineele, sau facem referire la aerul rece si doresti doar o aerisire permanenta a incaperilor prin crearea de ferestre mici, este important sa folosesti si anumite grilaje de protectie, care sa nu lase sa patrunda si impuritatile in incapere odata cu aerul. O companie pe care te poti baza cand vine vorba despre aceste grilaje este Mecaprom. Incearca produsele Mecaprom si vei fi cucerit de calitatea lor!

Mecaprom – pentru calitatea aerului din locuinta ta

Grile marca Mecaprom

 Grilele Mecaprom se impart in doua mari categorii: grile pentru aer cald si grile pentru aer rece.

Grilele pentru aer cald se impart la randul lor in mai multe tipuri, astfel incat tu sa poti alegi in functie de necesitati. Daca te-ai gandit la confortul si eleganta familiei tale si ti-ai achizitionat un semineu, avand o constructie inchisa, atunci este indicat sa cumperi si grile perforate sau grile cu lamele si precadru, care au rolul de a decomprima aerul cald care se afla in interiorul semineului. In acest mod obtii mai multa siguranta la utilizarea semineului. Acest tip de grile se fabrica din otel sau din alama,  pentru o buna rezistenta, si se acopera cu vopsea. Precadrul este facut din otel zincat. Grila este detasabila, astfel incat ea poate fi spalata.

Exista si grile perforate sau grile cu lamele pentru suflare. Ele sunt cuplate la capatul unei tubulaturi, tubulatura prin care patrunde aer cald ce este furnizat de o sursa de caldura, care poate fi un semineu. Prin aceasta grila aerul cald patrunde in incapere. Grila se fabrica din alama sau din otel, iar cutia racord este facuta din otel zincat. Si aceasta grila se poate da jos si se poate spala.

Mai exista si grile perforate sau cu lamele pentru suflare, cu clapeta. Acestea sunt reglabile. Aerul cald care patrunde in incapere se poate regala cu ajutorul unei manete.

Pentru aerul rece care patrunde in locuinte, Mecaprom comercializeaza grile patrate, grile orizontale sau grile verticale, fabricate din metal. Aceste grile sunt proiectate pentru gurile de aerisire naturala si pentru fabricarea lor se utilizeaza aluminiul, inoxul sau alama. Pentru montare se folosesc suruburi, iar la livrare poti beneficia si de plasa de protectie impotriva insectelor.

Mecaprom – tehnologie pentru produse de calitate

Daca vorbim de calitate in domeniul comercializarii de grile sau de accesorii pentru acestea, cu siguranta trebuie sa amintim si despre Mecaprom. Compania activeaza pe piata de profil, de aproape 10 ani si isi are sediul in orasul Nasaud. Deci, domeniul principal in care Mecaprom activeaza, se refera la fabricarea de diverse produse metalice prin tehnologii, precum ambutisarea, stantarea, decuparea, sudarea, indoirea, perforarea si lustruirea. Metalele care se prelucreaza astfel sunt aluminiul, otelul si alama.

Masinile si utilajele folosite de catre Mecaprom pentru a obtine un nivel inalt de calitate sunt presele mecanice, hidraulice si pneumatice, masini de sudura in puncte, masini de ambalat sau de samfrenat, precum si ghilotine mecanice. Cu ajutorul acestor echipamente, Mecaprom se afla mereu la inaltime.

Date de contact

Denumire firma: SC MECAPROM SRL

Adresa firma: Str. Emil Isac, Nr. 2, Loc. Nasaud, Jud. Bistrita-Nasaud

Telefon firma: 0263-361.777 / 0743-106.376

Fax firma: 0263-361.777

E-mail: mecaprom@yahoo.co.uk

Adresa web: www.mecaprom.ro