Merita Bio – pentru sanatatea ta!

Cheresig - 7 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Stim cu totii ca fructele sunt benefice organismului si ca sucurile care le bem trebuie sa fie naturale pentru un bun aport de nutrienti si vitamine de care corpul are nevoie. In plus, este vehiculata afirmatia ca un mar pe zi tine doctorul departe. De aceea, Merita Bio produce si comercializeaza suc de mere natural de cea mai buna calitate, fara coloranti si conservanti care sunt daunatori organismului.

Merita Bio – pentru sanatatea ta!

          Sucul natural de mere comercializat de Merita Bio este realizat din fructe proaspete culese din livada proprie. Sucul de mere este cu adevarat 100% natural si astfel poate fi consumat si de cei mici. Merita Bio dispune de o livada proprie de meri din care sunt culese fructele pentru obtinerea unui suc natural de cea mai buna calitate. Sucul de mere natural Merita Bio nu numai ca este proaspat si natural, dar are si un gust delicios, dulce-acrisor.

          Merita Bio va ofera suc de mere natural fara conservanti, coloranti, indulcitori sau alte substante nocive sanatatii tale. Sucul este valabil 30 de zile de la data deschiderii. Merele sunt recoltate din livada proprie, iar ulterior sunt sortate pe categorii, in functie de calitatea lor. Livada se gaseste localizata in judetul Bihor si este unica certificata ecologic. Merele nu sunt tratate chimic, ele fiind produse bio. Acestea sunt trecute printr-un proces de fabricatie, selectare, imbuteliere si ambalare, iar acest proces respecta standardele de calitate din domeniu.

          Merele dupa ce sunt sortate, se spala si se introduc in aparatul de ultima generatie care le preseaza si le imbuteliaza in mod aseptic. Merele care nu sunt conform standardelor, sunt pastrate separat si se vand micilor gospodari autohtoni pentru a putea realiza renumita palinca de mere de  Bihor. Sucul de mere natural este ambalat conform sistemului Bag-in-Box, care este o alternativa moderna si ecologica spre deosebire de sistemele clasice, cum sunt cele din sticla. Acest mod de ambalare prezinta numeroase beneficii intrucat este in intregime reciclabil, termenul de valabilitate este mai ridicat si in acelasi timp, impiedica oxidarea intrucat punga se comprima in momentul golirii acesteia. In livada de la Bihor sunt cultivate 8 soiuri rezistente de mere, care nu sunt tratate chimic. 

          Sucul de mere natural, pe langa faptul ca ofera un apor zilnic de nutrienti, intrucat este bogat in vitaminele A, C, E, K, complexul de vitamine B si acid folic, este bogat si in minerale cum ar fi potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, sodiu, cupru si zinc. Pe langa toate acestea, sucul de mere natural este si o sursa de energie, datorita continutului de fructoza, forma de zahar continuta in mod natural in fruct.

          Interesul pentru produsele bio este din ce in ce mai mare si tot mai multe persoane doresc sa consume produse naturale, care sa nu le afecteze sanatatea. Aceste mere ecologice si sucul de mere pot fi achizitionate de la mai multe magazine din Oradea, Cluj Napoca, Razboieni si altele. Pentru mai multe informatii despre produsele Merita Bio, precum si despre locurile unde se comercializeaza acestea le poti gasi la numarul de telefon sau pe pagina de internet a firmei Merita Bio. Mai mult decat atat, pe pagina de internet a companiei poti gasi si poze cu merele si deliciosul suc Merita Bio.

 

Merita Bio

Adresa: Cheresig nr. 445A

Telefon distributie: 0728.302.975

Administrator Demian Constantin: 0723.426.491