Miere de Manuka – minunea de pe insula Noii Zeelande !

BUCURESTI - 17 mai 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Mierea de Manuka este o miere unica in lume datorita proprietatilor sale medicinale deosebite. Aceasta miere monoflora este adunata si preparata de catre harnicele albine din floarea arborelui de Manuka, un arbore care traieste in minunatele si salbaticele insule ale Noii Zeelande. Aici, natura este la ea acasa, astfel ca mierea este 100% naturala, fara sa fie afectata de poluare, substante chimice sau alti factori daunatori.

Miere de Manuka

Miere de Manuka

Naturiss.ro este un magazin produse naturiste online care va intampina cu o gama variata de produse medicinale destinate sanatatii, printre care si miere de Manuka de cea mai buna calitate.

Puteti alege sortimentul Wedderspoon Miere De Manuka Activa 12+ RAW 250g, la un pret foarte avantajos. Aceasta miere se afla in stare naturala, nefiind pasteurizata, asa cum se intampla cu alte tipuri de miere. Acest lucru inseamna ca toate proprietatile se gasesc in aceasta miere consistenta si aromata. 

Produsele Naturiss sunt certificate si pot fi consumate cu incredere de catre oricine, intrucat acestea nu contin antibiotice, organisme modificate genertic sau reziduri chimice. Fiecare borcanel de miere provine din arii protejate din partea de Sud a noii Zeelande, acolo unde omul traiste in armonie deplina cu natura. Asadar, dumneavoastra beneficiati de tot ceea ce este mai bun, la un pret extrem de convenabil.

Miere de Manuka – ingrediente benefice pentru sanatate

In ciuda faptului ca mierea de Manuka are multe zaharuri, aceasta contine si alte substante care ajuta organismul sa se pastreze viguros si puternic. Acest tip de miere a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri pentru diverse afectiuni, insa in ultimii ani, efectele acesteia au fost demonstrate si pe calea stiintifica. Astfel, nu mai exista niciun dubiu ca proprietatile antibacteriene, antiinflamatoare  si anti cangerigene ale mierii sunt cu adevarat deosebite.

Conform cercetarilor, mierea de Manuka contine un nivel de enzime mai mare decat cea a mierii obisnuite. Aceste enzime creeaza peroxidul de hidrogen natural, cel care actioneaza ca un antibiotic in organismul nostru. Aceasta miere naturala este eficienta si in vindecarea si tratarea ranilor, arsurilor, eczemelor, acneei, ridurilor etc. Asadar, mierea de Manuka este folosita pe scara larga in produsele de ingrijire ale pielii. Desigur, pentru a beneficia de toate avantajele acestui produs natural, trebuie sa alegeti un magazin produse naturiste de incredere, asa cum este Naturiss. Doar aici veti gasi miere de Manuka de calitate superioara, neprelucrata, fara aditivi sau alte substante care pot dauna sanatatii.

Naturiss.ro iti ofera miere de Manuka raw la cele mai bune preturi!

Ati aflat ce efecte poate avea mierea asupra sanatatii dumneavoastra si doriti sa incercati sortimentul de miere de Manuka? La Naturiss.ro va asteapta cele mai bune produse, printre care si Wedderspoon Miere De Manuka Activa 12+ RAW 250g. Aceasta sprijina sistemul imunitar si mentine sanatatea sistemului digestiv, insa poate fi consumata si pentru alte afectiuni. In plus, este benefica si pentru afectiuni ale pielii, efectele fiind uimitoare.

Despre Zoom-Biz

Doriti miere de Manuka raw? Naturiss.ro isi intampina clientii cu produse certificate, naturale 100%!