Mochete de calitate de la Kledor

BUCURESTI - 6 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Compania Kledor din Bucuresti iti pune la dispozitie gama completa a produselor special destinate acoperirii pardoselilor: mochete, covoare de vinil, parchet stratificat si acoperitori din cauciuc.

Mochete de calitate de la Kledor

Cu experienta in domeniu, Kledor Bucuresti se poate mandri ca este partenerul de incredere al unor companii de renume de pe piata afacerilor hoteliere romanesti, carora le ofera periodic produse de calitate superioara, realizate din cele mai bune materiale.

Kledor Bucuresti colaboreaza cu Agentia Nationala de Integritate, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, Comisariatul pentru Societatea Civila, Parchetul National Anticoruptie, Palatul Victoria, Marriott Grand Hotel, Mobexpert, Oficiul pentru Spalarea banilor, WTC Hotel Sofitel Bucuresti, Academia Romana Aula, Casa Oamenilor de Stiinta, dar si cu BCR, Luxcon Carpati, Palatul Victoria ori Regia Nationala a Padurilor.

Toate produsele pe care le vei regasi in oferta companiei Kledor sunt confectionate de mari firme europene:

- Maltzahn, Nordpfeil, Grundorf (Germania) – fabricanti de mocheta in serie, mocheta in role sau in dale, mocheta cu numeroase posibilitati de personalizare, dar si parchet stratificat ori laminat

- Balta, Tapibel (Belgia) – ce realizeaza mocheta in serie, mocheta in role sau in dale, mocheta cu posibilitati multiple de personalizare, mocheta tesuta/netesuta, mocheta crosetata si gazon artificial;

- Milliken (Danemarca) si Schmidt (Irlanda – companii ce realizeaza diverse bariere de praf (stergatoare de picioare), acestea putand fi personalizate la cererea clientilor;

- Estillon (Olanda) – fabricant de underlay (produsul se monteaza sub mocheta, pentru a mari gradul de confort);

- Agnella (Polonia) – tesuta (woven) din lana cu posibilitati de personalizare sau mochete cu tipodimensiuni;

- Graboplast (Ungaria) – ce realizeaza modele diverse de covoare vinilice (PVC)REMP (Italia) – fabricant de acoperitori din cauciuc.

Apeland la colaborarea cu compania Kledor din Bucuresti ai garantia atat a unor servicii la standarde europene, cat si a unor produse de calitate superioara, rezistente si durabile.

Kledor este profesionistul mereu gata sa te ajute, indiferent ca vrei sa iti diferite masuri ori sa montezi produsele comandate, ce iti sunt livrate in timp rapid.

In oferta companiei Kledor vei gasi numeroase modele si tipuri de mochete, realizate in diferite culori si dimensiuni, la preturi destul de accesibile.

Mocheta este un produs la mare cautare in ultima perioada, clientii preferand-o pentru confortul in exploatare, montarea si intretinerea usoara, capacitatea crescuta de retinere a prafului, rezistenta marita, dar si capacitatea ridicata de izolare termica si fonica.

Mochetele comercializate de firma bucuresteana Kledor sunt ideale pentru amenajarile interioare atat din locuinte cat si din spatii diverse, produsele avand texturi, design si culori speciale.

In plus, mochetele sunt potrivite si in cazul traficului greu, ele fiind antistatice, rezistente in timp, usor de intretinut si de curatat.

Fie ca preferi mocheta cu role sau mocheta in dale, mocheta cu fir taiat sau mocheta buclata, in oferta Kledor vei gasi cu siguranta produsul potrivit, in functie de preferinta ta pentru colori, dimensiuni ori design:

- Mocheta cu aspect buclat, velurat sau tuns in diverse combinatii;

- Mocheta in poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri;

- Mocheta pentru trafic mediu, intens sau extrem;

- Mocheta crosetata sau tesuta;

- Mocheta ignifugate si antistatizate;

- Mocheta netesuta (nedleepunch), pentru trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatii expozitionale;

- Mocheta in role sau dale;

- Mocheta cu un confort bun, foarte bun sau luxos;

- Mocheta cu personalizare in orice desen sau culoare, conform colectiilor standard lansate de producatori sau a logo-urilor propuse de client.

Pardoseli de restaurant, pensiune, hotel, cafenea, cazino, birou, show-room ori locuinta – toate pot fi acoperite cu mochetele comercializate de compania bucuresteana Kledor.

Rezistente la curatat si spalat, de calitate superioara, mochetele Kledor pot fi acum ale tale, la preturi fara concurenta.

Kledor – specialistul mochetelor de calitate!

Contact:

Compania: Kledor
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Sector 4
Telefon: 031 422 96 05 | 0746 242 912