Monitoare second hand – investesti putin pentru produse performante

Oradea - 22 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Petreci foarte multe ore in fata calculatorului? Chiar daca lucrezi, te joci sau vizionezi un film, ideal ar fi ca monitorul sa nu-ti afecteze vederea. Monitoarele moderne au la baza o tehnologie de ultima ora si ecrane special concepute care nu afecteaza sanatatea. Dar ce te faci daca nu ai suficienti bani pentru un monitor nou? Orienteaza-te asupra unor monitoare second hand si investitia va fi mult mai mica. Pentru produse de calitate superioara intra pe storemania.eu. Este un magazin virtual unde gasesti mare varietate de produse noi, second hand sau refurbished.

Monitoare second hand – investesti putin pentru produse performante

De ce sa investesti in monitoare second hand?

Conceptul de second hand a fost foarte bine primit pe piata de specialitate. In general produsele second hand sunt acele produse care inca functioneaza dar pentru care exista inlocuitori mai noi. Spre exemplu o companie a utilizat un calculator pentru o perioada de timp, apoi a decis sa-l inlocuiasca cu un model mai nou. Vechiul calculator va fi acum comercializat ca si second hand. Este valabil si pentru monitoare. Primii proprietari au ales sa achizitioneze un model mai mare si mai nou. Pentru a nu renunta la vechiul televizor, au ales sa-l vanda la un pret mult mai mic.

Produsele second hand sunt functionale si sunt comercializate la preturi mai mici. Investitia este mai avantajoasa, iar calitatea este incontestabila. La Store Mania toate produsele sunt testate pentru ca tu sa ai garantia ca vei achizitiona produse performante care nu se vor deteriora cu usurinta. Avantajul major consta in pretul solicitat. Preturile pentru produsele second hand sunt mult mai mici in comparatie cu preturile pe care le vei plati daca vei alege sa cumperi un televizor nou. De ce sa dai o grama de bani cand poti sa te bucuri de produse fabricate de producatori de top la cele mai mici preturi.

Store Mania iti ofera monitoare second hand bune la pret

La Store Mania gasesti monitoare second hand, calculatoare, laptop-uri, componente PC si diferite accesorii GSM, toate fiind raportate la cel mai bun pret. Desi produsele sunt second hand ai garantia ca vei achizitiona articole performante insa pentru care nu vei investi prea mult. Din categoria de monitoare poti alege modele fabricate de catre Samsung, HP, Fujitsu, Dell si nu numai. Produsele nu numai ca sunt performante dar arata si foarte bine. In plus beneficiaza de garantie pentru 12 sau 24 luni.

Comanda monitoare second hand si bucura-te de o tehnologie moderna. Cum poti comanda? Foarte simplu si rapid, direct din magazinul virtual Store Mania. Comenzile sunt procesate in timp util si sunt expediate pe intreg teritoriul tarii. Vei descoperi preturi accesibile la o gama larga de produse.

Tehnologia a avansat considerabil si in prezent calculatorul este indispensabil. Acasa sau la birou ai nevoie de un calculator performant si un monitor modern. Vei lucra mai usor si nu iti vei obosi ochii. Intra chiar azi pe storemania.eu si alege monitorul de care ai nevoie. Pentru comenzi telefonice suna la numarul de telefon 0742.591.000. Daca ai nevoie de mai multe informatii poti sa trimiti un email la adresa info@storemania.eu. Gasesti o multime de monitoare second hand din care poti sa alegi.