Mystery Rooms Escape. Camera misterelor. Jocul momentului!

BUCURESTI - 11 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Vrei sa incerci o experienta noua sub forma unui joc plin de adrenalina si ghicitori? Acum este posibil! Mystery Rooms Escape iti deschide ¨poarta¨ spre o lume incitanta si plina de enigme. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descoperi cheia.

Mystery Rooms Escape. Camera misterelor. Jocul momentului!

Mystery Rooms Escape este un joc real de evadare, care ofera posibilitatea participantilor sa-si testeze abilitatile si puterea de concentrare. Jocul necesita atentie, inteligenta, logica, intuitie si munca de echipa. Toata actiunea sta sub semnul cronometrului...ceea ce va pune presiune pe umerii participantilor.

Asadar, cu Mystery Rooms Escape ai: adrenalina, distractie, mister, strategii si cooperare. In plus, Mystery Rooms Escape nu ai doar o singura camera a misterelor, ci 4! Mai exact, iti punem la dispozitie 4 situatii diferite in care rezoltarea iti va da mari batai de cap. In functie de preferinte si de nivelul de dificulate dorit, poti alege camera Legacy, Journey, Enygma sau Childhood. Indiferent de optiuni, experienta este unica!

Incearca jocul momentului si vino la Mystery Rooms Escape sa descoperi enigmele.

Camera misterelor: Mystery Rooms Escape-Rezolva enigma

Sa recunoastem: iubim enigmele si suntem mari devoratori de aventuri. Motivul? Rezolvarea misterului ne antreneaza toate simturile si ne invita intr-o lume aparte. Nu intamplator, copilaria ne-am petrecut-o dezlegand rebusuri si ghicitori. Misterul acelor timpuri poate fi reinviat si poate fi dus la nivelul urmator.

Jocurile de tip room escape sunt jocuri la mare cautare! Sa fii inchis intr-o camera complet necunoscuta, reprezinta o provocare chiar si pentru cei mai reticenti dintre noi. Dincolo de cadrul total nou, intr-o camera a misterelor trebuie sa pui cap la cap toate indiciile, astfel incat sa gasesti (in timp util) calea spre iesire. Ceea ce este cu adevarat incitant este faptul ca indiciile nu sunt deloc usoare, ele necesitand atentie, intuitie si lucru in echipa. Pe scurt, oricine poate intra in camera misterelor, insa nu oricine reuseste sa iasain timpul avut la dispozitie!

Enigmele din camera misterelor sunt cat se poate de variate. Pot fi sub forma de ghicitori, puzzle-uri, indicii, obiecte stranii sau obisnuite dar cu intrebuitari ce iti provoaca imaginatia. Toate sunt, insa, extrem de provocatoare si cu doua (sau mai multe) intelesuri.

Important: jocul are reguli bine punctate!

Care sunt regulile unui joc de tip room escape?

Regulile difera de la un joc la altul. In general, in camera misterelor intra nu o singura persoana, ci minim doi, maxim 6. Copii care au varsta de pana la 14 ani trebuie sa fie insotiti in mod obligatoriu de minimul doi adulti. Mai mult, in cazul in care regulile prezentate la inceputul jocului nu sunt respectate, organizatorii au dreptul sa-l intrerupa.

Un alt criteriu esential in buna desfasurare a jocului este timpul! Cheia problemei trebuie gasita in maxim 60 de minute.

Mystery Rooms Escape-4 camere, 4 mistere, 4 aventuri

Si pentru ca aventura nu cunoaste limite, Mystery Rooms Escape iti ofera 4 camere diferite cu 4 povesti si enigme unice!

Daca te-ai visat un mare calator si aventurier, Journey-camera misterelor, iti transforma visul in realitate. Povestea te va purta pe urmele prietenului tau renumit explorator cu care urmeaza sa te reintalnesti pentru a face impreuna acele mari descoperiri la care ai visat.

Te incanta ideea unei mosteniri fabuloase? Cu Legacy-camera misterelor, poti intra in posesia ei, insa cu conditia de a dezlega mai intai mesajele ascunse, de a intelege cu aceasta ocazie pas cu pas care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata si ate dovedi demn de mostenire!

Iti plac lucrurile greu de inteles, ghicitorile, tainele ce asteapta sa fie descoperite? Iti poti pune in aplicare al 6-lea simti cu Enigma-camera misterelor, cea care incearca in acelasi sa-si ascunda si sa-si dezvaluie secretele. Marea enigma asteapta sa fie desconspirata!

Ti-ai dori sa te intorci in copilarie si sa incerci jocurile de atunci, cu mintea de acum? Intoarce-te inapoi in timp cu Childhood-camera misterelor.

Tu ce camera a misterelor alegi? 

e-mail: mystery@roomsescape.ro

Facebook: www.facebook.com/Mysteryroomsescape

Telefon: 072 MYSTERY (0726.978.379)

Adresa: Bdul.Schitu Magureanu nr.45 Bucuresti

Program: Duminica-Luni 11:00-21:30

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/mystery-rooms-escape-camera-misterelor-jocul-momentului