New Design Composite – Cabine modulare!

Pitesti - 5 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

New Design Composite comercializeaza o gama variata de cabine modulare sau cabine cu dus si toalete individuale. Cabinele modulare au numeroase avantaje, iar preturile sunt dintre cele mai bune. Firma New Design Composite, infiintata in anul 2002 la Pitesti, are ca obiect de activitate realizarea unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite printre care si spuma poliuretanica rigida.

New Design Composite – Cabine modulare!

          New Design Composite executa izolatii termo, fono si hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o gama larga de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose, statii de epurare, filtre anaerobe si percolatoraerob, separatoare pentru amidon, grasimi si particule inerte, dar si deznisipatoare de uleiuri minerale. In plus, compania asigura si servicii de transport intern, international si agabaritic. Compania comercializeaza cele mai bune si mai inovatoare produse pe piata romaneasca. Succesul companiei este determinat de eficienta, flexibilitatea, adaptabilitatea, rapiditatea si urmarirea continua a dezvoltarii pietei si clientului. Firma New Design Composite respecta politica referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, astfel incat sa castige increderea clientilor, sa imbunatateasca serviciile in mod continuu si sa previna poluarea, ranirile sau imbolnavirile.

          Cabinele modulare sunt confectionate din panouri alcatuite din placi duble de poliester, care sunt armate cu fibra de sticla la exterior, iar la interior se injecteaza spuma poliuretanica, care ofera o buna izolatie si ajuta la realizarea unei structuri de tip “sandwich”. Cabina este astfel construita pentru o oferi cea mai buna izolare fonica si termica , iar structura rezista foarte bine la coroziune. Cabina modulara are multiple domenii de intrebuintare, fiind utilizate pentru constructiile cu caracter sezonal sau permanent, avand drept destinatie: paza, puncte de vanzare, birouri, fabrici, scoli, puncte vamale, gherete de politie, tonete de vanzare pentru ziare, reviste, jetoane, in armata, pentru informatii si servicii si in aeroporturi. Cabinele modulare nu se deterioreaza, se pot spala, se curata usor si nu permit acumularea de impuritati. Acestea ofera confort si au un pret economic, sunt durabile si usor de intretinut.

          Suprafata exterioara a cabinelor modulare este tratata cu un invelis ce contine pigmenti speciali, pentru a asigura o foarte buna protectie impotriva razelor solare. Cabina are usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, disponibile intr-o gama diversa de culori. Cabinele pot avea diferite dimensiuni si sunt prevazute cu sisteme de siguranta automate, lampi, intrerupatoare, prize si chiar instalatie de telefon. Usile si ferestrele sunt realizate din aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Datorita designului modern, eficient si calitatii superioare, cabinele modulare corespund celor mai noi tendinte in domeniu.

          New Design Composite ofera produse de calitate superioara, respectand si normele de mediu si de calitate din domeniu. New Design Composite raspunde provocarilor si asigura si o predare rapida a produselor prin oferirea de transport intern si international. Datorita dimensiunilor reduse cabinele de paza pot fi folosite in spatii restranse, chiar si in interiorul cladirilor. Pentru mai multe detalii privind modelul, dimensiunile si culorile disponibile ale cabinelor modulare, contacteaza compania New Design Composite.

SC New Design Composite SRL

Bulevardul Petrochimistilor, nr 45, Pitesti, Jud. Arges

Telefon: 0040-248-21.78.50, 0040-248-61.54.37,

Fax: 0040-248-61.50.50

Email: office@newdesigncomposite.ro,

Website: www.newdesigncomposite.ro