Obiecte promotionale de la Mico Promotion

Oradea - 30 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Compania Mico Promotion din Oradea va ofera o gama completa de articole promotionale de top, la cele mai mici preturi de pe piata.

Obiecte promotionale de la Mico Promotion

Cu o experienta de sapte ani in domeniu, firma oradeana s-a detasat in fata concurentei atat prin calitatea produselor oferite partenerilor de afaceri, cat si prin diversitatea acestora, in oferta Mico Promotion regasindu-se peste 4000 de  articole.

Insigne, medalii, bratari siliconate, snururi tip lanyards, placute militare metalice tip dog tag, brelocuri din PVC, emailate, stantate si turnate ori trofee – divers fabricate, divers colorate, divers prelucrate, pentru a satisface toate gusturile si exigentele clientilor.

Oferta Mico Promotion este generoasa, articolele aflate pe stocul firmei fiind realizate din materiale de calitate superioara, ce le confera rezistenta si durata mare de viata.

Pentru cei care vor sa-si promoveze imaginea, firma oradeana are numeroase modele, cu design-uri speciale de cupe, medalii si monezi, placute metalice, ecusoane, produse religioase, auto moto, textile, sportive, estivale, produse exclusive, produse de igiena personala, memorii USB Office, seturi diverse, rame digitale sau ofiice Mouse wireless.

Un loc aparte in oferta companiei Mico Promotion il ocupa insignele, care sunt personalizate si realizate in mai multe variante.

Insignele din email solid - designul este stantat in alama, partile scobite sunt umplute cu email solid (pudra), la final insigna fiind arsa in cuptor la o temperatura foarte inalta. Prin ardere emailul ajunge la acelasi nivel cu metalul insignei, rezultatul fiind o insigna de calitatea unei bijuterii, cu un grad ridicat de detalii si culori. Si pentru ca pune pret pe calitate, profesionistii firmei slefuiesc manual fiecare insigna, conferindu-i o stralucire de briliant si o suprafata neteda.

Insignele realizate prin printare digitala – in special in cazul reproducerii fotografiilor ori a detaliilor, cu detalii si multe nuante de culori (insigna serigrafiata). Se foloseste aceeasi grosime a metalului ca si la decapare, dar si cea mai noua tehnologie laser computerizata de tiparire, astfel ca fiecare design este reprodus direct pe alama. La final se aplica o acoperire cu rasina epoxidica pentru protectie.

Mico Promotion va mai pune la dispozitie si servicii de placari cu aur antic, mat, argint, argint antic, nichel, nichel antic, negru, mat, cupru ori cupru antic, alama sau alama antica.

Mico Promotion – Best Promotionals - obiecte promotionale de top, este mereu la dispozitia clientilor cu cele mai bune si diversificate obiecte promotionale.

Firma produce si comercializeaza atat obiecte generice (ce pot fi personalizate cu orice logo) ce se regasesc intr-un catalog de prezentare, cat si produse unicat, realizate dupa indicatiile si precizarile partenerilor de afaceri: brelocuri metalice, brelocuri  din PVC, medalii, snururi tip lanyards, placute militare metalice tip dog tags, bratari siliconice si medalii.

Si pentru ca sezonul estival bate la usa, Mico Promotion v-a pregatit o oferta de nerefuzat:

- Umbrele de plaja cu husa;

- Scaun pliant de plaja cu rama de otel;

- Minge de plaja realizata din PVC transparent;

- Set de clipsuri pentru prosoape;

- Set de palete si mingi pentru plaja;

- Fotoliu de apa gonflabil;

- Seturi de plaja;

- Saltele de apa.

Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit, alege partenerul ideal de care ai nevoie !

Mico Promotion - Best Promotionals - obiecte promotionale de top!

Contact:

Denumire firma: Mico Promotion
Ţara: Romania
Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: B-dul Dacia, Nr. 36
Telefon: 0722 339 839