Optimizare site-uri pentru smathphone – Mico promotion S.R.L.

Oradea - 16 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Internet

Odata cu trecerea timpului, oamenii incep sa fie din ce in ce mai pasionati de gadget-uri cat mai mici, insa care au cat mai multe functii pe care le indeplinesc intr-un mod cat mai performant. Din fericire, tehnologia din ziua de azi ne permite sa comunicam cu cei dragi, sa aflam informatii si stiri despre tot ce ne inconjoara, dar si sa pastram amintiri, prin utilizarea unui singur obiect: telefonul mobil.

Optimizare site-uri pentru smathphone – Mico promotion S.R.L.

   Telefonul mobil a devenit indispensabil in zilele noastre; probabil una dintre cele mai importante functii ale telefoanelor mobile performante (smartphone-uri) este posibilitatea de a accesa orice tip de informatie online. Astfel, in cazul in care detii un smartphone, vei putea folosi orice motor de cautare online pentru a afla informatiile dorite, intr-un timp foarte scurt si fara a cheltui prea multi bani.

    Smartphone-urile au ajuns gadget-uri accesibile aproape oricui din punct de vedere financiar; in plus, companiile telefonice le ofera clientilor sai posibilitatea de a-si instala si utiliza serviciile de internet mobil in schimbul unor preturi extrem de mici. Astfel, fiecare utilizator smartphone este tentat sa isi instaleze internetul mobil si sa il utilizeze mult mai des decat alte gadgeturi, datorita rapiditatii.

  In cazul in care detii o platforma web, ar trebui sa stii ca aproximativ 30% din traficul de pe site-ul tau vine de la utilizatorii telefoanelor mobile performante. Astfel, in momentul de fata, grija ta nu este doar de a amenaja un site atractiv pentru utilizatorii calculatoarelor sau ai laptopurilor; trebuie sa e oferi si utilizatorilor unui smartphone sansa de a se bucura la fel de mult de site-ul tau, apeland la serviciile de optimizare site-uri pentru smartphone-uri. Astfel de servicii iti sunt oferite in cadrul firmei Mico Promotion S.R.L.

Ce informatii va contine site-ul tau in momentul in care va fi otpimizat pentru smartphone-uri?

- Posibilitatea de a te apela apasand un singur buton, vizibil in cadrul site-ului – acest aspect este extrem de important in cazul in care site-ul tau are ca scop promovarea unei afaceri; clientii vor fi mai receptive in cazul unei modalitati facile de contact.

- Un mod mai facil de vizualizare al informatiilor – site-urie neoptimizate se incarca mut mai greu si contin o multitudine de informatii nefolositoare (cum ar fi reclamele); astfel, clientul va fi tentat sa renunte la vizitarea site-ului inainte ca acesta sa se incarce complet. Prin utilizarea unui site optimizat, clientii vor putea vizualiza orice aspect al site-ului tau la fel de usor cum isi vizualizeaza propriile mesaje.

- Accentul este pus pe informatiile de contact – in momentul in care un posibil client alege vizualizeaza site-ului tau prin intermediul telefonului motiv, exista posibilitatea de a cauta strict informatiile de contact, pentru a-ti face o vizita. Site-urie optimizate cuprind harta exacta a locatiei, astfel incat vei fi extrem de usor de gasit.

   Pentru a obtine mai multe informatii despre serviciile de optimizare site-uri oferite de Mico Promotion SRL, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (desigur, poti accesa varianta optimizata de pe telefonul mobil) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos (sau completand formularul de contact pe care il vei gasi in cadrul site-ului):

Mico Promotion SRL, date de contact:

Adresa: Str. Dacia, nr 36, Oradea , Jud. Bihor

Nr. de telefon: 0722 339 839

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/optimizare-site-uri-pentru-smathphone-mico-promotion-s-r-l