Paseste in lumea Kledor!

BUCURESTI - 27 septembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Modul in care ne decoram casa este important pentru fiecare dintre noi! Daca vreti sa aveti parte de un spatiu calduros si primitor care sa spuna ceva despre personalitatea dumneavoastra, trebuie sa optati pentru mochetele de la Kledor din Bucuresti !

Paseste in lumea Kledor!

Produsele oferite de aceasta grandioasa companie apartin unei game extrem de diversificate, astfel ca aici puteti gasi mochete fie pentru casa dumneavoastra, fie mochete perfecte pentru sali de sport, aeroporturi, birouri si nulte alte spatii de acest gen.

Materialele mochetelor oferite de Kledor Bucuresti sunt dintre cele mai diverse, pentru ca si cele mai exigente persoane sa gaseasca exact mocheta de care au nevoie.

La Kledor Bucuresti veti gasi o gama extinsa de texturi: mochete in role sau dale, mochete din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri, mocheta crosetata sau tesuta, mochete ignifugate si antistatizate; mocheta cu aspect buclat, velurat sau tuns in diverse combinatii, mocheta netesuta (nedleepunch) pentru trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatii expozitionale, mocheta pentru trafic mediu, intens sau extrem, mocheta cu un confort foarte bun.

Ce este interesant si fascinant totodata, este faptul ca puteti avea propria dumneavoastra mocheta personalizata in orice model sau culoare conform colectiilor standard lansate de producatori sau a logo-urilor propuse chiar de dumneavoastra!

Mochetele de la Kledor Bucuresti sunt atat de practice si dau un design deosebit caminului sau spatiului in care le vei amplasa.

Datorita materialelor de buna calitate iti vei dori de fiecare data ca atunci cand pasesti pe mochetele de la Kledor sa o faci fiind descult. Senzatia este nemaipomenita!

Paleta de modele si de culori pe care o vei gasi la Kledor in Bucuresti te va lasa mut de uimire si iti vei da seama ca acesta iti vor putea aduce camerei tale un plus de personalitate.

Tinand cont de culorile si materialul mochetelor veti putea folosi cateva mici trucuri pentru ca spatiul sa se transforme in favoarea dumneavoastra: mocheta pentru trafic intens poate ajuta la diminurea zgomotului, culorile deschise vor face ca incaperea sa para mai spatioasa si mai luminata, culorile inchise in combinatie cu alte culori pot transforma camera intr-un loc stilat, care debordeaza de rafinament si bun gust.

Mochetele de la Kledor din Bucuresti sunt solutia ideala pentru a acoperi orice suprafata contribuind in acelasi timp si la infrumusetarea incaperii respectve.

Acestea se amplaseaza foarte usor si se intretin la fel de usor nefiind necesar un efort mare pentru curatarea lor.

Pe langa toate aceste avantaje, pretul vine ca un plus, deoarece sunt variante mult mai accesibile decat celelalte optiuni de pe piata.

Mocheta este un element decorativ ce nu trebuie sa lipseasca din casa nici unei persoane, aceasta conferind o pata de culoare incaperii.

Este dovedit faptul ca fiecare culoare influenteaza intr-un anumit grad starea de spirit si dispozitia oamenilor. De aceea trebuie sa alegi culorile care sunt placute ochiului si care iti confera o stare de bine.

Compania Kledor are o colaborare cu diferiti producatori de renume din acest domeniu: Maltzahn Carpets Nordpfeil din Germania, Balta, Tapibel din Belgia, Agnella din Polonia, acest lucru fiind foarte avantajos pentru clientii care au acces la calitate, dar si la preturi mici.

Compania Kledor a fost infiintata in urma cu 8 ani si a castigat experienta in domeniul acoperitorilor de pardoseala, dobandind un portofoliu bogat datorita atentiei deosebite acordata detaliilor, indeplinirii exigentelor clientilor si profesionalismului personalului.

Proprietar:

Kledor