Patru tipuri de lampioane pentru ocaziile speciale

BUCURESTI - 29 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Organizarea unui eveniment special implica dedicare, imaginatie bogata si posibilitatea de a crea un ambient special utilizand cat mai putine resurse financiare.

Patru tipuri de lampioane pentru ocaziile speciale

In cazul in care evenimentul special pe care il organizezi va continua dupa apusul soarelui, cea mai buna metoda prin care poti transformaziua respectiva intr-o amintire extraordinara este utilizarea lampioanelor! In cazul in care cauti lampioane, magazinul online www.glowmania.ro iti sta la dispozitie cu o gama vasta de modele!

Lampioanele sunt alegerea ideala pentru orice ocazie speciala: petreceri aniversare, sarbatori, botezuri, nunti etc. Lampioanele sunt ideale pentru crearea unei atmosfere intime, romantice sau festive, datorita multitudinii de posibilitati pe care ti le ofera modelele diferite. Magazinul online www.glowmania.ro iti pune la dispozitie:

Lampioane zburatoare

Lampioanele zburatoare le vor aduce zambetul pe buze invitatilor tai , atat datorita spectacolului unic pe care il ofera multitudinea de “lumini zburatoare”, cat si datorita bucuriei de a lansa propriul lampion si de a privi cum se inalta cat mai sus. Lampioanele zburatoare iti vor trasnforma seara intr-una de poveste, o amintire frumoasa care iti va ramane in suflet atat tie, cat si invitatilor tai. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie lampioane zburatoare pentru orice ocazie:

- Halloween (lampioane zburatoare cu model de vrajitoare) ,

- nunti sau alte evenimente cu caracter romantic (lampioane zburatoare sub forma de inima)

- aniversari sau alte evenimente (lampioane zburatoare colorate cu model clasic sau lampioanele zburatoare cu Smiley face)

Lampioane plutitoare

In cazul in care evenimentul este organizat langa un lac, langa mare sau langa orice alt tip de apa statatoare, iti recomandam sa alegi lampioanele plutitoare! Acest tip de lampioane vor oferi un spectacol deosebit datorita jocului de lumini combinat cu reflexiile apei. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie modele deosebite, cum ar fi lampioanele plutitoare cubice sau lampioanele plutitoare in forma de floare de Lotus (design deosebit, se achizitioneaza la pachet de cate sase).

Lampioane suspendate fixe

In cazul in care evenimentul pe care il organizezi are loc intr-un spatiu inchis, nu ai niciun lac in apropiere iar vremea de afara nu iti permite sa lansezi lampioane zburatoare, www.glowmania.ro s-a gandit la o alta modalitate prin care sa te faca sa te bucuri de prezenta multitudinii de lumini colorate in aceasta ocazie speciala! Magazinul nostru online iti pune la dispozitie lampioane suspendate fixe de doua tipuri: rotunde si colorate sau de tip japonez. Avantajul lampioanelor suspendate fixe este ca pot fi utilizate de mai multe ori, astfel incat investitia ta poat sa transforme mult mai multe evenimente in seri de neuitat!

Lampioane decorative

Lampioanele decorative sunt solutia ideala pentru persoanele care adora un décor festiv sau pur si simplu un décor romantic. Aceste lampioane pot fi utilizate intr-o multitudine de situatii:

- amenajarea aleei pe timp de noapte

- amenajarea spatiului in care este organizat un eveniment special

- amenajarea unui spatiu romantic pentru intalnirea perfecta

…si multe altele. Lampioanele decorative oferite de catre magazinul nostru iti sunt oferite in set de cate zece bucati, de culori diferite: galben, rosu, al, albastru, violet, verde si portocaliu.in plus, lampioanele decorative au un model deosebit (porumbel) si sunt reutilizabile.

Alege lampioanele de la Glowmania! Pentru a plasa o comanda, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.glowmania.ro si sa-ti umplii cosul (virtual) de cumparaturi sau sa ne contactezi telefonic, la unul intre numerele : 0745. 068. 076 sau 0258. 830. 053!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/patru-tipuri-de-lampioane-pentru-ocaziile-speciale