Pentru ca ne pasa de aerul pe care il respiri! - Romtest

Ghiroda - 15 octombrie 2013

Comunicat tip General in Tehnologie

Te-ai saturat de canicula verii iar aparatul conventional de aer conditionat iti da batai de cap? Te-ai saturat sa iti fie teama cand soseste factura la energia electrica sau la gaz?

     Constructiile moderne trebuie sa indeplineasca cele mai ridicate standarde de eficienta energetica, rezistenta si confort pentru ocupanti, asigurandu-le confortul termic in toate cele patru anotimpuri si o calitate ridicata a aerului. Pentru ca in ultimii ani, locuintele, birourile, spatiile industriale au fost proiectare si construite respectandu-se standarde de etanseitate tot mai inalte,  Romtest  iti intinde o mana de ajutor pentru ventilarea și climatizarea clădirilor. Ventilatia cu recuperare de caldura pentru spatii rezidentiale, comerciale sau industriale este solutia ideala pentru tine.

     Compania Romtest activeza in domeniul serviciilor de climatizare de peste 21 de ani, iar experienta si profesionalismul pe care le-a dobandit in decursul acestora reprezinta cartea ei de vizita.

     Compania se regaseste in topul societatilor ce au activitatea incadrata in acest domeniu pe plan national.

      Un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura este un ansamblu de dispozitive capabile sa transfere caldura si umezeala intre doua fluxuri de aer. Acest lucru s-ar realiza la fel de bine prin traditionala deschidere a ferestrelor sau a usilor pentru a se face aerisirea. Aici insa apare marea problema. Pierderea caldurii. Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura (HRV) ofera solutii inovatoare de pastrare, filtrare a aerului si de recuperare a energiei de incalzire pierduta prin ventilatia cladirii unde sunt instalate unitatile. Acestea regleaza nivelul umiditatii si asigura un debit de aer curat. Caldura este transferata de la zonele in care unitatile functioneaza in racire spre zonele in care este nevoie de incalzire.

      Daca nu vrei ca ventilatia sa se faca in mod traditional prin deschiderea usilor sau a ferestrelor, atunci trebuie sa vii la Romtest pentru  a achizitiona sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura, care prezinta atat de multe avantaje.

      Cu ajutorul acestora, starea ta de sanatate nu va mai avea de suferit de pe urma curentilor de aer care se produc. Avand parte de o ventilatie cu recuperare de caldura vei fi in siguranta, si in acelasi timp vei cheltui mai putin!

      Un spatiu ventilat impropriu duce la probleme de sanatate pentru ocupantii acestuia sau pentru vizitatori. Utilizarea sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura va ajuta la oprirea  mirosurilor, a umezelii peretilor de zidarie ai constructiei, datorată apei reținute in porii materialelor din care sunt executati, a bacteriilor si raspandirea acestora. Si pentru ca sunt sensibili la problemele actuale ale mediului inconjurator tehnologia utilizata ajuta la creşteri majore ale eficienţei energetice şi reduceri ale emisiilor de carbon.

      Romtest - distribuitor al liderului european Daikin în productia de solutii de incalzire, racire, ventilatie si refrigerare de inalta eficienta pentru utilizare comerciala, rezidenţiala sau industriala va propune sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura Daikin. 

      Dimensionat si intretinut corect, sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura va amortiza investitia in cativa ani datorita inaltei eficiente de economisire a energiei.

     Apelati cu incredere la personalul competent al Romtest si veti beneficia de consultanta tehnica de specialitate si de produse de o calitate extraordinara!

Proprietar:

Romtest

Ţara:

Romania

Judeţ:

Timiș

Localitate:

Ghiroda

Adresa:

Str. Lacului, Nr. 13

Telefon:

0256 200 398
0256 200 396
0744-641316

Fax:

0256 200 396