Pentru grădina visurilor tale cu pavelele Telemarc!

Arad - 16 septembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Compania Telemarc, având sediul în Arad are ca obiect de activitate fabricaţia de materiale de construcţii, în special pavaje şi borduri utilizate pentru trotuare stradale, alei pietonale, terase comerciale, pieţe, amenajarea curţilor interioare şi altor drumuri de acces uşor sau mediu.

Mulţumită controlului de calitate a produselor, fiecare piesă din pavajul produs are aceeaşi culoare şi calitate. În prezent, produsele acestei firme au cel mai înalt nivel de calitate. Pavelele sunt realizate prin vibropresare, care conferă o rezistenţă deosebită la solicitări de mare trafic şi uzură. Iar prin combinarea pavelelor în moduri diverse conferă un aspect plăcut. Culoarea acestor pavele poate varia, ele pot fi gri, roşu-maro sau galbene. Pavelele vibropresate  şi presate sunt caracterizate prin durabilitate şi rezistenţă la intemperii, trafic greu, fiind folosite pentru trotuare stradale şi în spaţii interioare, alei pietonale, drumuri cu trafic  uşor sau mediu sau pieţe şi terase comerciale.

Pavelele sunt rezistente la uzură şi trafic datorită materialului dens şi omogen obţinut prin procedeul de vibropresare, iar graţie unor aditivi de impermeabilizare şi anti-îngheţ, acestea sunt rezistente şi la gelivitate (cicluri de îngheţ-dezgheţ). Faptul că se montează pe un strat de nisip permite ulterior desfacerea, recuperarea şi refacerea pavajului în situaţia unor intervenţii subterane. Pavelele permit aerisirea solului şi asigură un drenaj eficace datorită interstiţiilor dintre pavaje. Ele conferă stabilitate din cauza legăturii pe mai multe muchii dintre pavaje, fiind rezistente  până şi la cutremure şi împiedică constituirea filmului de apă pe suprafaţa pavajului. Se vor integra mereu în orice cadru arhitectural şi ambiental din cauza variatelor posibilităţi de asortare şi îmbinare conferind un aspect vizual plăcut.

Pavelele sunt cea mai bună alegere atât pentru curţile clădirilor, dar şi pentru aleile din spaţiile publice şi comerciale. Luând în considerare flexibilitatea şi rezistenţa lor la crăpare, pot face faţă şi traficului pietonal, dar şi celui rutier, fără să implice o grijă deosebită pentru menţinerea şi întreţinerea lor. Un alt plus al acestor pavele în detrimentul cimentului sau al asfaltului este faptul că pot fi utilizate de îndată ce sunt montate. Cu formele sale definite, executarea se realizează fără probleme, iar montarea lor pe nisip face ca pavajul să fie suficient de flexibil încât parte din încărcătură este atenuată de nisip. Platformele pavate pot fi folosite imediat, fără a fi nevoie să se aştepte maturarea betonului.

Nu se recomandă montarea pavelelor pe sapa de beton, pentru că pământul nu mai poate respire şi îngreunează desfacerea, recuperarea şi refacerea pavajului în caz de intervenţii subterane. După montarea acestor pavele se evită activităţile ce implică transportarea sau manipularea substanţelor care pătează pavajul, cum ar fi vopseluri, ciment sau betoane. Tocmai pentru acest motiv, pavarea este ultima etapă în amenajarea exterioară a locuinţelor sau finisarea gardurilor. În situaţiile în care nu este posibil, este recomandată protejarea pavajului cu folie sau acoperirea cu nisip a zonelor expuse.

Nu este de neglijat faptul că este important contactarea unui personal cu experienţă în amenajările cu pavele, pentru a diminua riscul de a avea o lucrare slab calitativă. . Realizând lucrări de mare calibru, personalul profesionist al companiei Telemarc poate oferi consultanţă pentru achiziţionarea produselor din cadrul firmei, oferind informaţiile tehnice necesare.

Telemarc

Adresa Firmei:

Str. Fagului nr. 32, Arad, Arad

Telefon de contact:

0744.704.782

Taguri: aradtelemarcpavelepavaj
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/pentru-gradina-visurilor-tale-cu-pavelele-telemarc